Kazan hırsızı JASAT ekiplerince yakalandı

Kazan hırsızı JASAT ekiplerince yakalandı

Aksaray'da köy evinden 3 adet kazan ile makarna ve çay çalan şüpheli Jandarma Suç Araştırma (JASAT) dedektiflerinin araştırması sonucu yakalanarak gözaltına...

Aksaray'da köy evinden 3 adet kazan ile makarna ve çay çalan şüpheli Jandarma Suç Araştırma (JASAT) dedektiflerinin araştırması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Aksaray'ın merkeze bağlı Akhisar köyünde müstakil bir evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, ikametten hırsızlık ihbarı üzerine olay yerine giden Aksaray İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı. Bir süre yapılan araştırmada hırsızlık şüphelisinin kimliğini tespit eden JASAT dedektifleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon için düğmeye bastı. İkamete yönelik gerçekleştirilen operasyonda şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada çalınan 2 adet bakır kazan, 1 adet alüminyum kazan, 1 koli çay ve 1 koli makarna ele geçirildi. Şüpheli sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, ele geçirilen malzemeler sahibine eksiksiz olarak teslim edildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 384 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.