Kazara vurularak şehit olan Konyalı asker son yolculuğuna uğurlandı

Kazara vurularak şehit olan Konyalı asker son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Merkez Komutanlığı emrinde görevliyken başka bir personel tarafından kazara vurularak şehit olan 20 yaşındaki Ulaştırma Er Ramazan Özmen, memleketi...

İzmir Merkez Komutanlığı emrinde görevliyken başka bir personel tarafından kazara vurularak şehit olan 20 yaşındaki Ulaştırma Er Ramazan Özmen, memleketi Konya'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

8 Ekim Pazar günü İzmir Merkez Komutanlığı emrinde görevli Ulaştırma Er Ramazan Özmen, görevde olduğu sırada başka bir personel tarafından kazara vurulması sonucu şehit oldu. Memleketi Konya'ya getirilen şehit Er Ramazan Özmen'in naaşı baba ocağında helallik alındıktan sonra cenaze namazının kılınacağı Musalla Mezarlığındaki Namazgah'a götürüldü. Şehit Ulaştırma Er Ramazan Özmen, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehitliğe defnedildi.

Cenazeye, şehit askerin yakınları, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Konya Valisi Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, askeri ve sivil erkan ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.