Kemal YENİCE MHP'den Resmen Aday Adayı

Kemal YENİCE MHP'den Resmen Aday Adayı
Ziraat Mühendisi Yaşar Kemal YENİCE bugün MHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla resmen Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı.
 Yaşar Kemal YENİCE yaptığı açıklamada;

Ben Yaşar Kemal YENİCE. 1969 yılı Eskil ilçesi, Eşmekaya kasabası doğumluyum. A.Ü.Ziraat fakültesi mezunuyum.Evli ve 2 çocuk babasıyım.

            24.yasama dönemi teşkili için , 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimlerine katılmak üzere, görevli bulunduğum Aksaray Tarım İl Müdürlüğündeki Ziraat Mühendisliği görevinden istifa etmiş bulunmaktayım.

            Başta seçim sürecinin ülkemize, milletimize, Aksaray’ımıza, camiamıza ve şahsımıza hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan temenni ediyorum.

            Amacımız  “TAM YOL İLERİ”  parolasıyla tek başına iktidardır.

42 yıllık mazimizle, milletimizin varlığı için hep bedeller ödedik, çileler çektik. Bu ülkü, vatanımızın ebediliği içindir.Gerekirse bu uğurda daha nice bedeller ödemeye de her an hazırız.

            Hakkın rızasına mazhar olmak için, milletimize hizmet boynumuzun borcudur.

MHP aziz milletimize en iyisini, daha fazlasını ve en güzelini vermek amacındadır.

            Ülkemiz çok ağır beka sorunlarıyla karşı karşıya olup, tarihi bir yol ayrımındadır.12 Haziran seçimleri millet ve devlet  olarak geleceğimizi belirleyecek bir kader seçimi olacaktır.

            MHP, yoksulluk ve işsizlikle mücadele edecek, cepheleşmeleri geride bırakacak, terör örgütünün ve etnik bölücülüğün kökünü kazıyarak milletimizin bin yıllık kardeşlik hukukunu ve milli birliğini koruyacak, ekonomik, siyasi, ahlaki ve toplumsal sorunları aşarak TÜRKİYE  merkezli bir siyaset anlayışıyla tek başına iktidara taliptir.

            Hedefimiz güçlü devlet, mutlu millet.

Değerli basın mensupları; Biliyorsunuz son günlerde Şırnak’ın Silopi ilçesinde bir güvenlik görevlisine tokat atmaya cüret eden çürümüş ve kokuşmuş şahsiyetlerin kinli yüzlerine milletimiz bir kez daha şahit olmuştur. MHP bu aşağılık fiile hiçbir güvenlik görevlimizin layık olmadığını ve uzanan bu ellerin mutlaka kırılıp atılması gerektiğine yürekten inanmaktadır. Bu şekilde açılım denilen projeninde bir yıkım projesi olduğu da açık ve ortadadır.   

            MHP aziz milletimize toplumumuzun sıkıntılarının hafifletilmesi,ekonomik ve sosyal dengenin sağlanması amacıyla seçim beyannamesinde “Milliyetçi Hareket Sözü ve Senedi” adı altında bir çok proje sunmaktadır.

            Aksaray’ımızın güzide basın temsilcileri;MHP iktidarında bahsetmiş olduğum proje kapsamında;

-   Muhtaç durumdaki ailelerin en az bir ferdine iş imkanı sağlanacak, sağlanıncaya kadar asgari ücretin yarısı kadar ücret ev hanımlarına ödenecektir.

-          Muhtaç ailelere ihtiyaçlarına binaen “HİLALKART” adıyla bir harcama kartı verilecek,ikamet ettiği mahalledeki küçük esnaftan alış veriş yapma imkanı sağlanacaktır.

-          4 B,4 C li çalışanlar ile  sözleşmeli öğretmenler kadroya geçirilecektir.

-          Çiftçilerimize, hayvancılık desteklemeleri artırılacak,mazot gübre ,ilaç ve tohum gibi girdilerden ÖTV ve KDV kaldırılacaktır.Üretilen ürünlere,et ve süte garanti fiyat uygulaması getirilecektir.

-          Fakir üniversite öğrencilerine kamu yurtları ücretsiz olacak ayrıca her üniversite öğrencisine barınma kredisi olarak aylık 100 TL verilecek.

-          Köy ve mahalle muhtarlarının maaşları en az asgari ücret tutarında olacaktır.

MHP iktidarı döneminde yapacağını vaat ettiği projelere harcanacak olan kaynak;devlet harcamalarındaki tasarruflardan,terörle mücadele etkin bir şekilde yapılarak bitirilecek ve teröre harcanan paradan,kamu ihalelerinden pay alınarak sağlanılacaktır.

                        Bu şekilde ülkemizdeki kaos ortamı MHP iktidarı ile bitecek ve inşallah güzel yarınlar Aziz Milletimizin olacaktır.

                        Ülkesini seven,Başkent Ankara vizyonu ile hareket eden,dünyaya Türkçe seslenen ve “NE MUTLU TÜRKÜM” diyebilen bir fikrin mensubu olmaktan  çok mutlu olduğumu ifade ediyor üstad Necip Fazıl’ın bir sözü ile konuşmama son vermek istiyorum. “TOMURCUK VERMEYEN AĞAÇ ODUNDUR”

                        Hepinize katılımlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür eder en kalbi duygularımla saygılar sunarım.

                        ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum