Keskin, "Olayların sorumlusu Karşıyakalı oyuncudur"

Keskin, "Olayların sorumlusu Karşıyakalı oyuncudur"
Geçtiğimiz pazar günü oynanan Eskil'in futbolun imtihanı başlıklı haberimiz ve maçta yaşananlara ilişkin Simya Sigorta yöneticisi Mehmet Keskin'den bir açıklama geldi. İşte o açıklama

20.11.2011 Tarihinde yapılan Eskilin futbolla imtihanı başlıklı habere cevaben

 20.03.2011 tarihinde takımımız Simya Sigorta Spor ile Karşıyakaspor HİF turnuvasında yarı final karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Maç çok güzel bir şekilde ve dostluk havasında başladı. Buradaki haberi yapanın Karşıyakasporlu olduğu her halinden anlaşılıyor. Demişki Karşıyakaspor tek kale maç oynamış. Bizi sahamıza hapsetmiş. Şekilde yazmış. O dakikaya kadar orada oynanan oyunu herkes seyrediyordu. Simya Sigortaspor'un bir topu direkten dönmüş. Golcüsü Ekrem GÜÇ ‘ ün bir şutunu kaleci zorlukla kurtarmış dönen topa İsa ALTAN vuramamış ve Simya Sgorta paslaşarak Karşıyakaspor'a pozisyon vermemiş. Karşıyaka bam güm oynuyarak birkaç tane pozisyon bulmuş bunu da tek kale maç oynamış saymışlar. Haber yapılırken tek taraflı haber yapılmamalıdır. Karşıyaka sporunda hakkını yememek lazım. Bugüne kadar çok güzel maçlar çıkararak buraya gelmişlerdir.

Habere yapılan yorumlarda ve Halil Kaçar'ın açıklamasında "Bir de ben Mehmet KESKİN bugüne kadar oynanan maçlarda hakemleri satın almışım. Tüm maçlarımı hakemlerle kazanmışım. Hakemler olmasaymış maç da kazanamazmışız. Vay be ne Mehmet KESKİN’ imiş. Ne kadar gücüm varmış hiçbir şeyden haberim yokmuş. Böyle olduğunu bilseydim  ESKİLGÜCÜ Sporu da şampiyon yapardım. Hakemleri satın almak ne kadar ucuz muş!"

Şimdi gelelim yarı final maçında çıkan olaylara; Karşıyaka sporlu oyuncuların hepsi sakin insanlar hepsine teşekkür ediyorum. Ama içlerinden bir tanesi 68 numaralı oyuncuları bizim köy takımı olmadığımızı ve hiç taraftarımızın olmadığını düşünerek, üstünlüğün kendilerinde olduğunu zannederek bu güne kadar oynadığı hiçbir maçta yapmadığı hareketleri bizim maçta yapmıştır. Bu turnuva boyuncu hiçbir takım gol attıktan sonra gidipte karşı takımın yedek kulübesine hareket yapmamıştır. Yaptığı hareketin karşılığı futbol oyun kuralları içerisinde sarı karttır. Daha önceden de sarı kartı olduğu halde  bilinçsizce  hareket yapmış takımının maçdan çekilmesine neden olmuştur. Burada suçlu aranacaksa ne Simya Sigorta'da ne de hakemler de aranmamalıdır. Bütün suçu 68 numaralı oyuncuya yüklenmelidir. Keşke öyle yapmasaydı da maç 90 dakika olarak tamamlansaydı. Finale çıkan takımda haklı olarak bir sevinç yaşardı. 

Sonuçta final maçında Çukuryurtspor'la Simya Sigorta final karşılaşması yapacaklardır. Çukuryurtspor veya Simya Sigorta  hangisi şampiyon olursa o takımın kutlamasına diğer takımında katılmasını temenni ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum