Kırlı ve Uğur Ailelerinin Mutlu Günü
Yayınlanma:
Eskil Kökez'de Kırlı Tarım’ın sahipleri Nejla ve İbrahim Kırlı çiftinin kızları Şule ile Gümüşdüğün’den Hatice ve Rahim Uğur çiftinin öğretmen oğulları Sabahattin, düzenlenen görkemli düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.
Pazar akşamı Kökez Düğün Salonu’nda gerçekleşen merasime Eskil Kaymakamı Harun Uzar, Eskil Ziraat Odası Başkanı Gazi Mutlu, Eskil’in önceki dönem belediye başkanları Necati Belgemen ve Şerafettin Meral’in yanı sıra iki ailenin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
Düğünde konuklara, Konya’nın geleneksel lezzeti olan düğün pilavı ikram edilerek, misafirlere unutulmaz bir akşam yaşatıldı.
Genç çift Şule ve Sabahattin’in mutlulukları, onları sevenlerin katılımıyla paylaşıldı ve yeni bir hayata adım attılar.
haberfark.net olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
haberfark.net
Eskil
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.