Kocasını grup sekste dışlamış!

Kocasını grup sekste dışlamış!

Eşini öldüren koca: Karıma grup seks yapması için erkek buldum. Beni dışlayınca...

ANTALYA’da sekse düşkün olduğunu söylediği eşi 30 yaşındaki Dilber Kılıç’ı bıçakla öldürüp intihara kalkışan 42 yaşındaki Dindar Kılıç hakkında ömür boyu hapis cezası istendi. İlk kez çıktığı hakim karşısında kendini savunan Kılıç, "Karım sekse çok düşkündü, grup seks yapmak için ona erkek buldum. Beni dışlamaya başlayınca öldürdüm" dedi.

Antalya’nın Altınkum Mahallesi’nde geçen 29 Ocak’ta meydana gelen olayda, ikinci evliliğini yaptığı 7 yıllık eşiDilber Kılıç’ı bıçakla öldüren Dindar Kılıç, aynı bıçağı karnına saplayarak intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Kılıç, olay sırasında evde bulunan Emrah K.’nin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından götürüldüğü hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen ilk duruşmada Dindar Kılıç, poliste verdiği, "Karım sekse çok düşkündü, grup seks yapmak için ona erkek buldum. Beni dışlamaya başlayınca öldürdüm" şeklindeki ifadesini tekrarladı. Eşini çok sevdiğini ve ona tutku derecesinde aşık olduğunu söyleyen Dindar Kılıç, öldürdüğü eşinin seks ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldiğini ve cinayetin de bundan çıktığını dile getirdi.

’HANİ ÜÇÜMÜZ BİRLİKTE OLACAKTIK?’

Grup seks yaptıkları Emrah K. duruşmada tanık olarak hazır bulunurken, Dindar Kılıç, şunları söyledi:

"İnternetten Emrah ile tanışmış. Bana ’Eğer beni kaybetmek istemiyorsan, git Emrah’ı bana getir’ dedi. Adamı buldum ve ona eşimin kendisi ile birlikte olmak istediğini söyledim. Grup seks yapacağımızı söyledim. O da kabul etti. Evimize getirdim ve eşimle birlikte olmalarını sağladım. Benimle de birlikte olacaktı ama, eşim beni dışlamaya başladı. Birgün odaya girip ’Hani üçümüz birlikte cinsel ilişkiye girecektik?’ dedim. Eşim bana bağırarak odadan kovdu. Buna içerledim."

Bir sonraki gün Emrah K. ile buluştuğunu ve kendisini aracıyla eve bırakmasını istediğini söyleyen Dindar Kılıç, otomobilin arka koltuğunda eşinin beresini gördüğünü söyledi.

’BOŞANACAĞIM DEYİNCE ÇOK SİNİRLENDİM’

Eşinin Emrah ile kendisinden habersiz de buluştuğunu anladığını ve bunun üzerine eve geldikten sonra da tartışmaya başladığını belirten Dindar Kılıç şöyle devam etti:

"Emrah bakkala gitmişti. Bana ’Senden boşanacağım. Cinsel ihtiyaçlarımı başkaları karşılıyor. Şansını fazla zorlama, yoksa seni terk ederim’ dedi. Çok sinirlendim. Mutfaktan aldığım bıçakla önce onu bıçakladım, ardından aynı bıçağı kendime sokarak ölmek istedim."

’DİNDAR BEY ÇOK SABIRLIYDI’

Tanık olarak dinlenen Emrah K. ise Dindar Kılıç ile internet ortamında tanıştıklarını belirterek şöyle dedi:
"Yaklaşık 2 ay boyunca eşiyle birlikte oldum. Eşi seks konusunda çok istekliydi. Daha önce grup seks yapıp, 3’üncü kişiyi alıyorlarmış. Ama ben varken, kadın istemedi. ’Daha hazır değilim’ gibi şeyler söylüyordu. Benim yanımda onu tersliyor, ’Git odada bekle sen’ diyordu. Dindar bey önceki zamanlarda çok sabırlıydı."

Tanıkların dinlenmesinin ardından Savcı Mustafa Piroğlu sanık hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istedi. Sanık Dindar Kılıç’ın avukatı Tuba Karateke, son savunmalarını yapmak için süre istedi. Duruşma 24 Haziran’a ertelendi.

Bu haber toplam 3492 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.