Kombassan, banka yöneticileriyle iftarda buluştu

Kombassan, banka yöneticileriyle iftarda buluştu

Kombassan yöneticileri, her Ramazan ayında olduğu gibi Konya'da faaliyet gösteren katılım bankaları ve bankaların yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya...

Kombassan yöneticileri, her Ramazan ayında olduğu gibi Konya'da faaliyet gösteren katılım bankaları ve bankaların yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kombassan Kağıt Fabrikasında gerçekleşen iftar programında bir açıklama yapan Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Alaboyun, "Kardeşlik ve yardımlaşmanın zirve yaptığı Ramazan ayında, ticari faaliyetlerimizde işbirliği yaptığımız kurum yöneticilerimizle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duymaktayız. Grubumuzun ticari faaliyetlerinde birçok partnerimizle önemli çalışmalar yapmaktayız. Bugün bir araya geldiğimiz, çalışmalarımıza katkıda bulunarak bizlere destek sunan ve davetimizi kabul eden tüm kurum yönetici ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca mübarek Ramazan ayının inananlara, ülkemize ve tüm insanlığa huzuru ve insanca yaşama ortamını getirmesini diliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1294 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi