Konuşana bak!

Konuşana bak!
Eskilgücü'nden Rifat'a bir bokser gibi saldıran Şükrü Okur konuştu "Yeşil sahalarda şiddet görmek istemiyoruz!"

Mevlüt Keskin

Olaylı İl Özel İdarespor Eskilgücü maçının gözlemcisi ve aynı zamanda  Yardımcı Hakem Volkan Okur’un babası olan Aksaray İl Hakem Kurulu   Başkanı Şükrü Okur Eskilgücü yöneticilerinin iddiasına göre maçta oğluna saldıran Eskilgücü’nden Rifat Uz’a adeta bir bokser gibi saldırmış. Ve Uz’a sert darbeler indirmişti.

Söz konusu görüntülerin halen polisin elinde mevcut olmasına rağmen  maçın hakemi ile birlikte maçta çıkan olayları rapor eden iki isimden birisi olan Okur’un tuttuğu raporda tartışma konusu, çünkü maçta tarafsızlığını kaybeden Okur hazırladığı raporda ne kadar objektif olabilecek?

Öte yandan rapor tutan diğer bir isim; maçın hakemi de amiri konumundaki Okur'u raporuna yazmadığı görülüyor, çünkü Aksaray İl Disiplin Kurulu Eskilgücü’ne ve oyunculara ceza yağdırırken Okur’un isminin bile anılamaması bu gerçeği somut bir şekilde ortaya koyuyor.

İşte o Şükrü Okur önceki gün düzenlediği basın toplantısından notlar“Aksaray 1. Amatör Küme’de son haftalarda hakemlerin  müsabakalarda fiili saldırılara maruz kalmaları nedeni ile yaşanan olumsuzlukları kınıyorum.  Bu olayların devam etmesi halinde  maçlara geç çıkma kararı alacağız, Müsabakalarda hakem arkadaşlarımız bir olumsuz  olaylarla karşılaştıkları gibi  tartaklanıyor. Buna seyirci kalınmamasını istiyoruz. Hakemlere yapılan bu çirkin saldırıların sona ermesini istiyoruz.  Bu olayların devam etmesi halinde önemli kararlar alacağımızı herkes bilsin. Artık bıçak kemiğe dayandı.  Hakemlerimiz  çaresiz kalıyor bu olaylar önlenmeli. Başlarına daha kötü olaylar gelebilir. Bunu sorumlusu kim olacak. Kimsenin kimseye hakaret etme ve saldırma gibi lüksü olamaz. Herkes hata yapabilir. Birazda futbolcular kendilerine çeki düzen vermeliler. Hakemlere kulüp yöneticileri ve futbolcular yardımcı olmalılar. Hiç bir hakem arkadaşımız müsabakalarda art niyetli değiller. Bunu bütün kulüplerimizin bilmesini istiyoruz.”  Dedi.

Evet netice olarak Eskilgücü’nden oyuncuların asla sahada görev yapan hakemlere saldırısını tasvip etmiyoruz, Şükrü Okur’un söylediği her sözün altına da imza atmaya hazırız, ancaaaak burada itiraz ettiğimiz nokta  Kimsenin kimseye hakaret etme ve saldırma gibi lüksü olamaz diyen bir isim neden kendisi sahaya girip oyuncuya saldırıyor. O halde son olarak Sayın Okur’a demezler mi “bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum