Konya Büyükşehir 2021 Hedefini Tamamladı!  400 Km Mahalle Yolunu Tamam!

Konya Büyükşehir 2021 Hedefini Tamamladı! 400 Km Mahalle Yolunu Tamam!

Başkan Uğur İbrahim Altay, "31 ilçemizde sezon başında belediye başkanlarımız ve ilçe yöneticilerimizle birlikte karar verdiğimiz, sorumluluk alanımızda yer alan 400 kilometre mahalle yolu yapım hedefimize hamdolsun ulaştık" diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı için 31 ilçedeki sorumluluk alanında planladığı 400 kilometre mahalle yolu hedefine ulaştı.

Başkan Altay, Yeni Büyükşehir Yasası'ndan sonra Konya'nın 31 ilçesiyle birlikte topyekün bir kalkınma seferberliği başlatıldığını kaydederek, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluk alanında bulunan mahalle yollarının kaliteli ve yüksek standartlı olmasının en önemli hedeflerinin başında geldiğini kaydetti. 2021 yılı yatırım programı kapsamında 400 kilometre mahalle yolu yapımı planladıklarını ve yıl boyunca ekiplerin hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden  Altay, "31 ilçemizde sezon başında belediye başkanlarımız ve ilçe yöneticilerimizle birlikte karar verdiğimiz, sorumluluk alanımızda yer alan 400 kilometre yol yapım hedefimize hamdolsun ulaştık. Bir yılda Konya'dan; Ankara, Adana, Eskişehir veya Antalya mesafelerinden daha uzun mahalle yolu yaptık. Konyalı hemşerilerimiz konforlu yollarda yolculuk etmeyi hak ediyor" dedi.

Mahalle yollarının yanı sıra birçok ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışması da yaptıklarını kaydeden Başkan Altay, Konya'nın yarınlarının daha güzel olması için 31 ilçenin tamamında gece gündüz demeden çalışmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi. haberfark.net

Konya Büyükşehir 2021 Hedefini Tamamladı!  400 Km Mahalle Yolunu Tamam!

Konya Büyükşehir 2021 Hedefini Tamamladı!  400 Km Mahalle Yolunu Tamam!

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya