Konya SMMM Odası terör saldırısını kınadı

Konya SMMM Odası terör saldırısını kınadı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, sabah saatlerinde Kayseri'de yaşanan bombalı terör saldırısını kınadı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, sabah saatlerinde Kayseri'de yaşanan bombalı terör saldırısını kınadı.

Başkan Özselek yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri'de yaşanan terör saldırısı başta olmak üzere son günlerde artan terör olaylarının ülke bütünlüğünü tehdit ettiğini, bu doğrultuda teröristlerden ve terörü destekleyenlerden bu saldırıların hesabının mutlaka sorulması gerektiğini belirtti.

Başkan Seyit Faruk Özselek, "Bugün sabah saatlerinde Kayseri'de askerlerimize yapılan bombalı hain saldırı başta olmak üzere son günlerde ülke genelinde artan terör olayları milli birlik ve bütünlüğümüzü tehdit eder aşamaya gelmiştir. Bunun artık önüne geçilmesi gerekiyor. Türk milletinin birlik ve beraberliğinin kimse tarafından bozulamayacağının bilinmesi ve öğretilmesinin zamanıdır. Her Türk evladı tarih boyunca kanının son damlasına kadar, canı pahasına bu coğrafyada var olmamız için seve seve şehadet şerbetini içmeye hazırdır. Bu cesaret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Bin yıldır bu topraklarda birlikte yaşayarak iç içe olmuş, kültürü, örfü ve adetleriyle ayrılmaz bütün haline gelen milletimizi bölmeye parçalamaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bugün Kayseri'de alçakça ve haince saldırı yapanları, içeride ve dışarıda terör örgütüne destek verenleri lanetliyor, ülkemizin birlik ve beraberliğinin bozulmasına hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğimizi belirtiyoruz. Vatanımızın birlik ve beraberliği uğruna şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralı güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.