Konya'da Athena Coşkusu

Konya'da  Athena Coşkusu
Konya Selçuk Üniversitesi’nin bu yıl 7’incisini düzenlediği Bahar Şenlikleri’nin ikinci gününde Rock Müziğinin sevilen grubu Athena konser verdi. Alaeddin Keykubat Kampusü Şenlik Alanı’nda gençlerle buluşan grup, şarkılarını seven

         

Şenlik Alanı’nda gündüz kum voleybolu ve futbolu, ayak tenisi, ip atlama, çember çevirme, çuval yarışması, resim yarışması, yumurta boyama gibi etkinliklerle eğlenen gençler, akşam sahneye çıkan Athena Grubu ile coştu. Grubun solisti Gökhan Özoğuz, Konya’ya ayak basar basmaz şenlik alanına geldiklerini belirterek, Selçuk Üniversitesi’nde öğrenciler ve Konyalılarla buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Dinleyenler ise bu sözlere “Athena Kalbimizdesin”, “Yaşasın Grup Athena” sloganları atarak karşılık verdi.

 

Grup, sahnede 12 Dev Adam, Holigan gibi sevilen şarkılarının yanı sıra 2004 yılında Eurovision Şarkı Yarışması’nda ülkemizi temsil ettikleri “For Real” şarkısını da seslendirdi. Gece boyunca konserin tadını çıkaran gençler, cep telefonları ile grubun fotoğraflarını da çekti. Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda sanatçılar, dinleyenlere performanslarından dolayı teşekkür ederek sahneden ayrıldı.

     

Şenlik kapsamında 19 Mayıs’ta MFÖ, 20 Mayıs’ta Sertap Erener, 21 Mayıs’ta Nil Karaibrahimgil ve 22 Mayıs’ta ise Hüseyin Turan konser verecek. 22 Mayıs günü 17:00’de ise Türk Yıldızları Hava Akrobasi Timi gösteri yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.