Konyaspor Eski Golcüsüne Yöneldi: Blaz Kramer Geri Dönmek İstiyor

Konyaspor Eski Golcüsüne Yöneldi: Blaz Kramer Geri Dönmek İstiyor
Süper Lig’de kötü günler geçiren Tümosan Konyaspor, hücum hattındaki sorunları çözmek için eski golcüsüne yöneldi.

Yeşil-beyazlı ekip, sezon başında Suudi Arabistan temsilcisi Al Akhdoud’a kiralanan Blaz Kramer’i yeniden kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Edinilen bilgilere göre Sloven golcü Blaz Kramer, Konyaspor’a geri dönmeye sıcak bakıyor. Yönetimin, Arap kulübüyle maddi şartlar ve prosedürler üzerine görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi.

Birinci Forvet Olması Risk Olarak Görülüyor

Blaz Kramer’in takıma birinci forvet olarak dönmesi, teknik heyet ve camia tarafından şu aşamada riskli bir hamle olarak değerlendiriliyor. Sezon başında sergilediği tutuk performans, soru işaretlerini beraberinde getiriyor.

Sloven futbolcu, Al Akhdoud formasıyla çıktığı 8 maçta sadece 1 gol kaydederken, son resmi maçına Ekim ayında çıktı. Bu süreçte ağır bir sakatlık yaşayan Kramer’in, sezonun kalan bölümünü sağlıklı ve istikrarlı şekilde tamamlayıp tamamlayamayacağı belirsizliğini koruyor.

Konyaspor yönetiminin, transferde risk–fayda dengesini gözeterek nihai kararını önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor. Kaynak: Merhaba haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.