Konyaspor, özel maçta A.Bielefeld'e 2-0 kaybetti

Konyaspor, özel maçta A.Bielefeld'e 2-0 kaybetti
Belek kampının ilk hazırlık maçında Almanya Bundesliga 2 takımlarından Arminia Bielefeld ile karşılaşan konyaspor, ilk yarısı golsüz sona eren mücadeleden ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlılar ikinci yarıda genç oyuncular ağır

SAHA: Adora Football Center
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Bülent Kaya, Baki Yiğit
KONYASPOR: Orkun (Ercüment), Tolga Ünlü, Hakan Aslantaş, Mahamoudou Kere, Volkan Dikmen, Serkan Şahin (Emre Yüksektepe), Musa Çağıran (Mustafa Sayan), Barbaros (Adnan), Peter Grajciar (Kofi), Ali Dere (Samet), Thierry Tazemeta (Mehmet Yeniler)
ARMİNİA BİELEFELD: Dennis Eilhoff, Markus Schuler, Baldassare di Gregorio, Marcel Appiah, Sebastian Heidinger (Kevin), Arne Feick, Kaiser (Diego Demme), Eke Uzoma, Dario Vidosic, Todic, Denneboom
GOLLER: Todic (dk.56), Diego Demme (dk.90) (Arminia Bielefeld)

Devre arası hazırlıklarını sürdürdüğü Belek kampındaki ilk hazırlık maçında Almanya Bundesliga 2 takımlarından Arminia Bielefeld ile karşılaşan Konyaspor, rakibine ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

Konyaspor da Montano, Veli Acar, Mehmet Sedef, Erdinç Yavuz ve kaleci Mariusz Pawelek forma giymezken, ikinci yarıda genç oyuncular ağırlıklı bir kadro ile mücadele edildi.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Uvat'ın da takip ettiği ve ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın gollerini 56.dakikada Todic ve 90.dakikada Diego Demme kaydetti.

Konyaspor, Belek kampındaki ikinci özel maçında 11 Ocak Salı günü Hollanda Ligi takımlarından Williem 2 ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.