Konyaspor’da hedef İsveç 1. Lig’i

Konyaspor’da hedef İsveç 1. Lig’i

İsveç 2. Ligi’nde mücadele edecek olan İsveç Konyaspor’da hedef yeni sponsorluk anlaşmalarıyla birlikte 1. Lig’e yükselmek.

İsveç 1. Ligi’ne çıkmak için yoğun çalışmalar yapan ve daha önce Opel ve Nike firmalarıyla sponsorluk anlaşmaları imzalayan Konyaspor’un başkan ve yöneticileri, yeni bir sponsorluk anlaşması yapmak için THY Stockholm Müdürü Bilal Tezcan’ı ziyaret etti.
Ziyarete Yeşil-beyazlı takımın başkanı Fazıl Tütüncü, sportif direktör Sabri Karadağ ve yönetici Muktalip Okur katıldı. Konyaspor’un gelecekteki hedeflerinden bahseden Başkan Fazıl Tütüncü, İsveç’te Türkiye’nin daha iyi tanıtımını yapmak için, Dünya’da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden THY ile ortak çalışmak istediklerini dile getirdi. Konyaspor’u yakından takip ettiğini ve başarılarından dolayı gurur duyduğunu belirten THY Stockholm Müdürü Bilal Tezcan ise, Konyaspor’a ellerinden gelen desteği yapacaklarını belirtti.
Nisan ayında Antalya’da yapılacak kamp için tüm takım ve yöneticilere, 30 kişilik bilet sponsorluğunun sözünü veren Tezcan, “Ana sponsorluk konusunda ne yapılması gerektiği hakkında bilgi verdi. THY’nin, Nakit sponsorluğu ve kamp konaklama sponsorluğu olabilmesi için, THY Genel Müdürlüğü’ne başvuru yapılması gerektiğinin altını çizen Tezcan, “Konyaspor olarak bize bir proje getirin, bizde gerekli önsözü yazdıktan sonra, THY genel müdürlüğümüze iletiriz. Oradan gelecek sonuca göre yeni sponsorluk anlaşmaları imzalayabiliriz” şeklinde konuştu.
İKİ FUTBOLCU TRANSFERİ
Bu arada transfer çalışmalarına da devam eden Konyaspor, iki futbolcu ile anlaştı. İsveç üst liglerinde mücadele eden takımlarda oynamış, Serkan Çiğel ve Harun Bircan’la anlaştıklarını söyleyen Yeşil-beyazlı takımın başkanı Fazıl Tütüncü, “Bu iki futbolcu arkadaşımı da yakından tanıyorum. Gerçekten İsveç üst liglerinde mücadele etmiş ve kaliteli futbolcular. Konyaspor olarak bu transferlerden çok mutluyuz. İnşallah yeni sezon için kulübümüze hayırlı olur” diye konuştu.

Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.