Mahir Güç CHP'li Oldu

Mahir Güç CHP'li Oldu
AKP'li Mahir Güç CHP saflarına katıldı

Hilmi YOL

 

CHP’nin 33. kurultayında Genel Başkanlığa Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçilmesi ile birlikte ilimizde de CHP teşkilatında hareketlilik yaşanıyor.

Geçtiğimiz Cumartesi günü CHP Aksaray il teşkilatında katılım töreni yapıldı. CHP il başkanı Ferda Bozkurt katılım töreninden önce yaptığı konuşmada, kurultayın ardından ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de partimize ilgi ve alaka artmıştır. Bu yönde partimize katılmak için yapılan müracaatları değerlendirdik ve partimize katılmasına karar verdiğimiz belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına rozetlerini takacağız” dedi.

 

DSP’Lİ BAŞKAN CHP’YE KATILDI

Gülağaç ilçesine bağlı Saratlı Belediyesi'nin DSPli Başkanı Nedim Uğuz ile belediye meclis üyeleri İbrahim Bağlı, Selahattin Taban, Adnan Tan, Muharrem tekin ve Aşır Akbulut CHP’ye katıldı. CHP’ye katılan ve rozeti CHP’nin eski senatörü Abdullah Emre İleri ve eski milletvekili Arif Toprak tarafından takılan Belediye Başkanı Nedim Uğuz, kimse heveslenmesin, Saratlı’dan başka partiye bir tane dahi oy çıkmaz diyerek oldukça iddialı bir demeç verdi.

 

MAHİR GÜÇ’DE CHP SAFLARINDA

Ak partiden Eskil belediye başkan adayı olacağını açıklayan ancak daha sonra adaylıktan vaz geçen, TBBM’nde yıllarca Aksaray milletvekillerine danışmanlık yapan Mahir Güç’de CHP saflarına katıldı. Güç’ün rozetini İleri ve Toprak birlikte taktılar. Güç’ün CHP’ye geçmesi uzun süre alkışlarla destek verildi.

 

GÜLAĞAÇ’DAN RAMAZAN UZUN’DA CHP’DE

Gülağaç Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ramazan Uzun’da CHP’ye katılan isimler arasında yer aldı. Gülağaç’ın eski Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yavuz Avan, Gazi Mehmet Kılıç, Gülağaç Kadın Kolları Başkanı Şerife Yöney, Gaziemir Tarımsal Kalkınma kooperatifi Başkanı Fatma Varol ve arkadaşları CHP’ye katıldılar.

Katılımlardan dolayı CHP il Başkanı ferda Bozkurt ve arkadaşları teşekkür ederek, katılımların devam edeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum