Meclis Üyeleri Karatay Üniversitesi'nde

Meclis Üyeleri Karatay Üniversitesi'nde
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Belediye Meclis Üyeleri Adalet Parkı’nda sabah kahvaltısında bir araya geldi. Karatay ilçesine kazandırılan ve gelecekte gerçekleştirilmesi planlanan yatırımların değerlendirilmesinin ardından, yapımı deva

 Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ile birlikte K.T.O. Karatay Üniversitesi inşaatında yapılan incelemelerde inşaatın hızla ilerlediğini dile getiren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, “Medarı iftiharımız olan ve Karatay’ın ismini taşıyan Üniversite’nin ilçeye kazandırılması noktasında Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı’na, Meclis Başkanı’na ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür ederim” dedi. K.T.O. Karatay Üniversitesi’nin Karatay’a kazandırılmasıyla hem ilçeye ve hem de Konya ekonomisine büyük katkı sağlanacağını ifade eden Başkan Hançerli, Karatay Kent Merkezi’nin oluştuğu bu bölgede bir tarafta Adliye Binası, 102 Bin m2 lik Adalet Parkı, bitişiğinde Üniversite, onun yanında 2700 dairelik toplu konut hamlesi ve ayrıca orta öğrenim kampüsünün bulunduğu devasa alanın her bir karışının değerlendirildiğini dile getirdi. Karatay’ın en güzide yerinde böyle bir Üniversite’nin kurulmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Hançerli, 2010 yılı içerisinde öğrencilerin K.T.O. Karatay Üniversitesi’ni özellikle ilçemizin ismini taşıyan üniversiteyi tercih etmelerinin, ilçenin tanınması anlamında da çok önemli olduğunun altını çizdi.

 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen inceleme gezisinde Karatay Belediyesi olarak K.T.O. Karatay Üniversitesi ile birlikte iş birliği içerisinde olacaklarını ve her türlü yardım hususunda da ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek Üniversite’nin Karatay’a, Konya’ya ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.