Mehmet Han vefat etti

Mehmet Han vefat etti

Eskil'in Bilezikli Yaylası'ndan Mehmet Han yaşamını yitirdi.

2 yıldır akciğer kanseri tedavisi gören Han gece 03.10'da evinde yaşama veda etti. 

Vesile, Celal ve Mustafa'nın babası Mehmet Han'ın cenazesi bugün koranavirüse tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye dikkat edilerek çok sayıda sevenin katıldığı cenaze merasiminde Bilezikli'de toprağa verildi. 

 Soner Han, 'Ağabeyimi kaybetmenin üzüntü içindeyim. Bu acılı günümüzde arayan, soran, üzüntülerini bildiren cenazeye katılan herkese teşekkür ederim.' Diye konuştu. 

Mehmet Han geçen yıl Şubat ayında haberfark.net'te yer alan haberde sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulunmuş, 'Meğer sağlık ne büyük bir hazineymiş insan değerini kaybedince anlıyor' demişti:

"Meğer sağlık ne büyük bir hazineymiş. Gerçekten insan onun kıymetini kaybedince anlıyor. İnşallah sevenlerimizin duasıyla yeniden sağlığıma kavuşacağım. Burada da sevenlerim beni yalnız bırakmıyor, her gün ziyaretime dostlarım, arkadaşlarım geliyor, İnsanın samimi dostunun olmasının önemini somut bir şekilde gördüm, hiç şüphesiz kanseri yenmede moralin önemi çok büyük ve ben de sevenlerimin bana verdiği moralle kanseri yeneceğime inanıyorum."

Ruhu için el-fatiha 

İlgili haber için tıklayınız 

Bu haber toplam 12263 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum