Mehmet Hançerli, "Karatay Belediyesi borçsuz bir belediyedir"

Mehmet Hançerli, "Karatay Belediyesi borçsuz bir belediyedir"

Karatay Belediye Meclis Üyesi Adayları AK Parti Karatay İlçe Teşkilatında bir araya geldi. AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay’da belediyeciliğin bir marka olduğunu belirtti.

Başkan Hançerli ise Karatay Belediyesi'nin borçsuz bir belediye olduğunu vurguladı.

Toplantıya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca, AK Parti Karatay Belediye Meclis Üyesi Adayları, AK Parti Karatay İlçe Kadın ve Gençlik Kolları katıldı. Toplantıda ilk olarak AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç söz aldı. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Başkan Hançerli’nin 15 yılda Karatay’a büyük değer kattığını ve gerçekleştirdiği çalışmalarla pek çok eser kazandırdığını belirterek; AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca’nın da bu bayrağı daha yukarılara taşımak için çalışacağını söyledi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, esnaf ziyaretleri, emekli konakları ziyaretleri, STK ziyaretleri ve mahalle ziyaretleri, basın kuruluşları ziyaretleri ile sahada yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, seçimlere kadar olan süreçte AK Parti Karatay Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da sahada AK Parti teşkilatı ile birlikte çalışmalar gerçekleştireceklerini vurgulayarak Karatay’daki tüm oylara talip olduklarını belirtti. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç tüm Meclis Üyesi Adaylarına başarılar diledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti’nin saha çalışmalarında çok aktif olduğuna dikkat çekerek, yakalanan başarının çalışmaya bağlı olduğunu belirtti. Hançerli, Türkiye’de AK Parti’ye en büyük desteğin Konya’dan; Konya’da ise Karatay’dan geldiğini belirterek; 2014 yerel seçimlerinde yakalanan yüzde 76,6 oy oranının yeni daha yükseğe taşınması için çalıştıklarını belirtti. Belediyeciliğin büyük bir ekip çalışması gerektirdiğini vurgulayan Başkan Hançerli, Meclis Üyesi Adaylarına başarılar diledi.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ BELEDİYELERİNDEN BİRİYİZ

Hançerli, Karatay Belediyesi’nin kurumsal ve mali yapı olarak Türkiye’nin en iyi belediyelerinden biri olduğunu dile getirdi. Karatay Belediyesi’nin borçsuz bir belediye olduğunu vurgulayan Hançerli, Karatay’da hizmet çıtasının sürekli olarak daha yukarılara taşındığını belirtti. AK Parti Karatay İlçe Teşkilatına, Meclis Üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Hançerli, Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etmenin büyük bir mutluluk olduğunu kaydetti.

Hançerli, Karatay Belediyesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adaylarına başarılar diledi. AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca, seçim çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek; 22 yıllık belediyecilik tecrübesi ile Karatay’a ve Konya’ya güzel hizmetler yapmak için çalıştıklarını söyledi. AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca, gerçekleştirilen projeler ve çalışmalar ile Karatay’da belediyeciliğin bir marka olduğunu belirterek; çalışmalarından dolayı Başkan Hançerli’ye teşekkür etti. AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca, Meclis Üyesi Adayları ile sahada seçim çalışmaları gerçekleştireceklerini belirterek; Meclis Üyesi Adaylarına başarı temenni etti. Konuşmaların ardından Meclis Üyesi Adayları kendilerini tanıtarak yapılacak çalışmalar hakkında istişareler gerçekleştirildi.

 

 

Bu haber toplam 2218 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya