Meral ve Belgemen'den aynı çağrı, "Kimse ortamı germeye çalışmasın"

Meral ve Belgemen'den aynı çağrı, "Kimse ortamı germeye çalışmasın"

Yerel seçimlere 5 aydan daha az zamanın kaldığı şu günlerde AK Parti'den Eskil Belediye Başkan Aday Adayı olan iki isimden yapılan iki ayrı açıklamada tema aynıydı, "Kimse ortamı germesin"

İşte Belgemen'in facebook hesabından yaptığı açıklama, 

"Saygı değer sağduyulu arkadaşlarım kardeşlerim şu günlerde bazı kişiler yine iş başındalar bunlara aman dikkat edin sahte hesap açarak halkı kışkırtmaya nifak sokmaya iftiraya yalana ve münafıklık yapmaya başladılar bu kişilerle atışmaya cevap vermeyin sizden ricam bunların çoğu aklı başında ama bunların görevi bu ne yapalım? Allah onları da bu işler için yaratmış bizler sizler bu adamlara dikkat edeceğiz bunlar olay bile çıkarmaktan kaçınmazlar sana bir şey bana bir şeyler yazarak halkı hızlandırmaya çalışırlar hız verirler cevap vermezseniz bir iki yazar bırakırlar o adamı da Allah böyle yaratmış yaşa başa bakmaz münafıklık için yaratılmış sizler bizler 3.4 ay katlanacağız dikkatli olacağız ama bu sahtecilere cevap vermeyin o g kendince görevini yapmaya çalışıyor bizler akıllı olalım onlara cevap vererek onların değirmenine şu taşımayalım dikkat dikkat dikkat siz cevap verdikçe bu tipler zevk alır görevini yapma mutluluğunu yaşar bilemez ki bu Allah men ettiği en kötü şey olduğunu düşünmez saygılar"

İsmail Meral'in yine facebook hesabından yaptığı açıklama ise şöyle,

"Sayın çok değerli Eskilli hemşehrilerim,
Hepinize hayırlı pazarlar diliyor, saygılar sunuyorum. Yaklaşık 2 yıldır Ak Parti'den belediye başkanı aday adayıyım. Adaylığımı açıkladığım gün de yazmıştım: "Kesinlikle Eskilimiz'de 'ikilik' kavramını kaldıracağım." diye. 
Nasip olur da yetki verirseniz oy atsın veya atmasın kimseye ikilik yapmayacağım. Herkesin işini isteyerek yapacağım. Önceden reislik yapmış ağabeylerimiz vardır. Bu ağabeylerimizin yaptıkları işlere dair hiçbir eleştirim olmadı, olmayacakta. Sadece bazı tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Son günlerde bu ağabeylerimiz sosyal medya üzerinden halkımızı germeye çalışıyorlar. Sayın halkımız ne yaptıklarını, ne konuştuklarını çok iyi biliyorlar. İnsanlar durulması gereken yerde durması lazım. Durmuyorlarsa durdurmasını halkımız çok iyi bilir. Eskilimizde eski siyaset kalmamıştır. Halkımız yenilik istemektedir. Herkes kimin ne yaptığını, ne yapacağını evlerinde telefonla izlemektedirler. Bu ağabeylerimiz evlerinin köşelerine çekilip aday olacak genç arkadaşlarımızın önlerini açmaları ve onlara yardımcı olmaları lazım diyorum. 
Sayın Eskilli hemşehrilerim önümüzdeki günlerde sosyal medya ve SMS üzerinden "Eskil'de kimi aday görmek istiyorsunuz?" anketi yapılacaktır. Yapılacak olan anketlerde şahsıma destek verirseniz ben de Eskilimize 5 yıl hizmet etmek istiyorum. 
Hepinize saygılar sunuyorum, yeni çıkan aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Herkese selamlar.
" haberfark.net

Bu haber toplam 3407 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum