Meram’dan Miniklere Karne Hediyesi

Meram’dan Miniklere Karne Hediyesi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Meram Gençlik Meclisi, Yeşil Tekke ve Sağlık Mahallerindeki okullarda bot ve mont dağıtımı gerçekleştirdi.

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Meram Gençlik Meclisi, Yeşil Tekke ve Sağlık Mahallerindeki okullarda bot ve mont dağıtımı gerçekleştirdi.

Meram Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Meram Gençlik Meclisi, Büyükşehir yasasıyla ilçeye yeni bağlanan Yeşil Tekke ve Sağlık Mahallelerindeki çocuklara karne hediyesi vermek için yollara düştü. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Başkan Yardımcıları ve Meram Gençlik Meclisi Üyelerinin de yer aldığı etkinlikte öğrencilere, soğuk kış günlerinde üşümemeleri için bot ve mont hediye edildi. Aldıkları hediyeler karşısında mutlulukları gözlerinden okunan minik öğrenciler, Başkan Fatma Toru ve Meram Gençlik Meclisi’ne teşekkür etti.

“SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ”

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, karne heyecanı yaşayan öğrencilerle sohbet ederken geleceğe dair planlarını dinledi. TEOG sınavına giren öğrencilerin durumu hakkında da bilgi alan Başkan Toru, yaz tatilini iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirtirken kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Başkan Fatma Toru, öğrencilere yaptığı konuşmada, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizler arasından belediye başkanları, valiler, milletvekilleri ve belki de başbakan ve cumhurbaşkanı çıkacaktır. Öğretmenlerinizden derslerinizdeki başarılarınızı dinledim ve çok mutlu oldum. Bu başarılarınızın artarak devam etmesini temenni ediyorum. Meram Belediyesi olarak sizlerin daha başarılı olmanız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Başkan Fatma Toru, okuldan ayrılmasının ardından dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlarla da bir araya gelerek isteklerini dinledi.

“PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK”

Meram Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yolcu ise çalışmalar kapsamında Yeşil Tekke ve Sağlık Mahallelerindeki öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek. Bizlere her zaman destek olan Başkanımız Fatma Toru Hanımefendi’ye Meram Gençlik Meclisimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

haberfark.net

Bu haber toplam 1215 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim