Meslek sahibi yapacak kurs

Meslek sahibi yapacak kurs
Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde, Seydişehir Meslek Yüksekokulu öğrencilerine “Temel Seviye CNC Operatörlüğü Kursu” açıldı.

14 Mart ile 15 Mayıs 2010 tarihleri arasında verilecek kurs 75 saat olarak planlandı. Makine Teknolojileri Alanı CNC atölye şefi Ertan Özkaynak tarafından verilen kursa 15 kursiyer katılıyor.

Kurs, Seydişehir Meslek Yüksekokulunda eğitim gören gençlerin, modern imalat sektöründe kullanılan bu tezgahların kullanım eğitimini almaları sağlayacak ve iş hayatlarında büyük avantajlar sağlayacak.

Bu kurs ile Seydişehir de sadece Seydişehir Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde bulunan ve üretimde kullanılan bilgisayarlı torna ve freze tezgahlarının eğitim amaçlı olarak da kullanılması gerçekleştirilmiş oluyor. Kursiyerler öncelikle bilgisayar laboratuarında teorik simülasyon eğitimini alacaklar daha sonra ise tezgahlarda üretim amaçlı uygulama yapacaklar. Eğitimini aldıkları alanda verilen kurs kursiyerleri daha avantajlı hale getirecek, kursiyerlere Kurs bitiminde ayrıca kurs bitirme belgesi verilecek.

 

 

ZEDHABER-İSMAİL SÜNBÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.