Mezunlar bir araya geldi

Mezunlar bir araya geldi
Konya İmam Hatip Lisesi Mezunları hafta sonu düzenlenen kaynaşma programında bir araya gelerek hasret giderdiler.

 Konya Merkez İmam Hatip Lisesinde yapılan programa 1998-1999 mezunları, Okul Müdürü Hüseyin Avni ERDEMİR, 1998-1999 mezunu öğrencilerin derslerine giren emekli ve çalışan öğretmenler  katıldı.

Okul salonunda yapılan konuşmalarda söz alan Okul Müdürü Hüseyin Avni ERDEMİR; “Mezun olan öğrencilerle bir araya gelmekten çok mutlu olduklarını ifade ederek, sizleri hiçbir zaman unutmuyoruz ve unutmayacağız. Sizler de bizleri unutmayınız ve okulunuza sahip çıkın. Okumak isteyen ve okuyamayanlara her zaman yardımcı olmanızı istiyorum. Bu okuldan mezun olan kardeşlerimiz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği takdirde üstesinden gelemeyeceğimiz iş yoktur. Programa katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programda söz alan öğretmenlerde İmam Hatip Şuurunun yaşatılması gereğinin önemine vurgu yaparak, programı düzenleyen Ali İhsan Güler’e teşekkür ettiler. Kaynaşma programı son olarak mezun öğrenciler ve öğretmenlere geleneksel düğün pilavının ikram edilmesi ve çay sohbetinin ardından sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.