MHP'den Eşmekaya'ya Tam Destek

MHP'den Eşmekaya'ya Tam Destek
Geçtiğimiz günlerde ifadesine başvurulan ve 4 gün Konya’da kalan Eşmekaya Belediye Başkanı Gazi Eşmekaya’ya MHP camiasından tam destek geldi.

MHP Aksaray İl Başkanı Op.Dr.Rıfkı Karabatak,Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Av.Ferit Köse,Eski Ocak Başkanı Turan Yaldır,68 Haber Gazetesi Sahibi Tunahan Menki  ile MHP’li Belediye Başkanları tam kadro olarak Eşmekaya Belediye Başkanı Gazi Eşmekaya’yı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini yinelediler.

MHP Aksaray İl Başkanı Op.Dr.Rıfkı Karabatak konuşmasında “Her türlü şaibeden uzak, kendisine yetki veren Eşmekaya halkına hizmet etmekten başka amacı olmayan Gazi Eşmekaya’nın  savcılık sorgulamasını  takiben serbest  bırakılması yoluyla  adaletin tecelli etmesi  memnun edici bir gelişmedir. Bir müteahhit firmanın soruşturması kapsamında  gözaltına alınan Eşmekaya Belediye Başkanımız Sayın Gazi Eşmekaya Savcılık ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye sevk edilmeksizin salıverilmiştir. Sayın Başkana  olan  sınırsız  güvenimizin boş yere olmadığı bu sonuçla teyit edilmiştir.”dedi.

Eşmekaya Belediye Başkanı Gazi Eşmekaya ise sadece ifadesine başvurulduğunu ve  mahkemeye dahi sevk edilmeden serbest bırakıldığını belirtti.Ayrıca Partisinden gördüğü desteğin kendisini menmun ettiğini belirten Eşmekaya “İl Başkanımız,Ocak Başkanımız ve diğer partili belediye başkanı arkadaşlarımı her zaman yanımızda olmuşlardır.verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.