Miting havasında toplantı

Miting havasında toplantı

Yerel seçime sayılı günler kala vatandaşlar ile buluşan AK Parti Belediye Başkan adayı Evren Dinçer, adeta miting havasında toplantı düzenleyerek gövde gösterisi yaptı.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Dinçer, Şifahane Mahallesinde toplantı düzenledi. Toplantıya katılımın yoğun olması nedeniyle adeta miting havasına dönüştü. Dinçer’i dinlemeye gelen yüzlerce vatandaş sloganlar atarak destek verdi.

Mahalle sakinlerine seslenen Belediye Başkan adayı Dinçer, “Gecenin bu saatinde bu kalabalık AK Partimize 31 Mart’ta yeni bir zafer, yeni bir milat olacağını gösteriyor. Hemşehrilerim yüreğinizdeki sevgi, muhabbet, bu kardeşlik için hepinizden Allah razı olsun. Yapılacak olan yerel seçimlerde tüm Aksaraylı vatandaşlarımızın desteği ile göreve gelip sizlerin hizmetkârı olmak için gece gündüz demeden çalışacağım. Gecenin bu karanlığında yüreğimizi aydınlatan desteğiniz için çok teşekkür ederim. Mahallenizin elbette sorunu olacak. Sorunları sizlerin ağzınızdan dinlemek istedik. Siz isteyin biz yapalım.” ifadelerini kullandı.

31 Mart yerel seçim sloganın da ‘Gönül Belediyeciliği’ olduğunu hatırlatan Dinçer; gönüllük esasını ön planda tuttuklarını vurgulayarak, “Bu dava gönül davası. Biz gönüllere hitap ediyoruz. Gönlünüzde yer bulmak istiyoruz. Sıkmadık el çalınmadık gönül bırakmayacağız. Her evde en az bir kişinin gönlünde olana kadar durmayacağız. Günden güne çoğalıp büyüyeceğiz. Bizi burada tutan vatan sevdamızdır. Biz burada güçlü olursak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan devletin başında güçlü durur.” dedi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği Evren Dinçer, toplantıda vatandaşların görüş ve taleplerini dinleyerek not aldı. Gece geç saatlere kadar süren toplantı, hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

 

evren-dincer-003.jpg

thumbnail_belediye_baskan_adayi_dincer---(2)kk.jpg

Bu haber toplam 1430 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.