Müsiad Konya Şubesinde Bayramlaşma

Müsiad Konya Şubesinde Bayramlaşma

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi geleneksel bayramlaşma programı yapıldı. Siyaset ve iş dünyasının buluştuğu bayramlaşma töreninde gündem Ramazan’ın güzellikleri oldu.

 

MÜSİAD’ın geleneksel bayramlaşma programı Ramazan Bayramının 1. gününde MÜSİAD toplantı salonunda yapıldı. Bayramlaşmaya MÜSİAD üyelerinin yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Mustafa Baloğlu, Mustafa Kabakçı, Ayşe Türkmenoğlu, eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Sami Güçlü, 23. dönem Ak Parti Konya Milletvekili Ali Öztürk ile AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Borsası Başkanı Uğur Kaleli ile iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz yaptığı konuşmada, bayramların birlik ve beraberliğin korunması açısından önemine değinerek iki bayramı bir arada yaşadıklarını söyledi. Korkmaz, “Bu ülkede yaşamanın bir bedeli olduğunu biliyoruz. Türk milleti bu bedeli ödemeye her zaman hazırdır. Bu anlamlı günde vatanımız için mücadele edip şehit düşen vatan evlatlarımızı rahmetle anıyoruz” dedi.
AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun da, Ramazan ayının Konya’da farklı bir atmosferde geçtiğini belirterek, “Konya’da sadece insanlar değil, şehir de oruç tuttu” dedi. Afrika ülkelerinde yaşanan açlık sıkıntısına değinen Sorgun, “ Türkiye’den yapılan yardımın dinimizin yardımlaşmaya verdiği önemin bir gereğidir. Bu noktada MÜSİAD camiasının bu görevin bilincinde olması bizlere gurur verdi” şeklinde konuştu


Bu haber toplam 1007 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.