Mustafa Ceylan kimdir?

Mustafa Ceylan kimdir?
İYİ Parti Eskil Belediye Başkan Adayı Mustafa Ceylan, "Yeter Söz Gençlerin" sloganıyla yürüdüğü siyaset arenasında düzgün diksiyonu ve güçlü hitabetiyle dikkat çekiyor.

Peki Mustafa Ceylan kimdir?

İşte kendi kaleminden Mustafa Ceylan;

15 Şubat 1976 yılında Aksaray Eski’de Atiye ve Hüseyin Ceylan çiftinin evlctları olarak doğdum. İlkokula Mutlu Yaylası İlkokulu’nda başlayıp, Bakalak Yaylası İlkokulu’nda bitirdim. Ortaokul ve liseyi Eşmekaya Lisesi'nde “okul birincisi” olarak bitirdim.

1994 yılında Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünü kazandım. 1998 yılında mezun olduktan sonra Konya-Karatay-Kızören İlköğretim okulu’na sınıf öğretmeni olarak atandım. 2000 yılında asker öğretmen olarak askerliğimi yaptım. Kızören İlköğretim okulu’nda 2003-2009 yılları arasında müdürlük yaptım.  Bu süre içerisinde iki defa teşekkür, bir defa takdir ve bir defada maaşla ödüllendirme aldım. Sonraki dönemlerde de defalarca “Başarı belgesi” ve "Üstük Başarı Belgeleri” ile ödüllendirildim.

Konya Selçuklu Dikilitaş Sahipata İlkokulu’ndaki görevimden Eskil Belediye Başkan Adaylığı için istifa ettim ve İYİ Parti'den başkan adayıyım.

Eskil Doybalak küme evlerinde evim var ve öğretmenken de hafta sonu ile diğer tatillerde köyümde ikamet ettim. Ayrıca Doybalak küme evlerinde tarımla uğraşıyorum.

Evliyim ve iki çocuğum var. 

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum