Mustafa Noyan, "Hurda damlama ve yağmurlamada çiftçimize kazandırıyoruz!"

Mustafa Noyan, "Hurda damlama ve yağmurlamada çiftçimize kazandırıyoruz!"

Bölgemizde son yıllarda tarımsal sulamada önemli bir yer edinen yağmurlama ve damlama sistemleri birçok çiftçinin tercihi oluyor.

Yağmurlama ve damlama sisteminin tarımsal sulamada oldukça sık kullanılır hale geldiğini kaydeden ve Konya'da 12 yıldır hurdacılık sektöründe faaliyet gösteren Eskil Hurda-Damlama firmasının Sahibi Eskil Bileziklili Mustafa Noyan, "Bu ürünlerin kullanılmasının ardından bazı çiftçilerimiz hurdasının satıldığından bile habersiz bir şekilde ne yazık ki damla ve yağmurlama borularını yakıyor, bu şekilde hem çevreye zarar veriyor hem de çiftçinin cebine... Oysa biz Eskil Hurda-Damlama olarak hurda damlama ve yağmurlama borularını ekonomiye yeniden kazandırıyoruz. Konya ve Aksaray’ın bütün bölgelerinde Eskil, Sultanhanı, Altınekin ve Obruk başta olmak üzere hurdaya ayrılmış plastik damlama ve yağmurlama borularını yerinden alıyoruz, parasını peşin olarak ödüyor ve böylece hem çevreyi koruyoruz, hem ülke ekonomisine hem de vatandaşımızın cebine katkı sağlıyoruz.” Dedi.

Noyan, "Kıymetli çiftçi kardeşlerimiz bizden fiyat almadan ürünlerini satmasınlar, bu onların menfaatinedir, ayrıca damlama toplama makarası satışımız mevcuttur." Diye konuşmasını tamamladı.
 
Tel: 0535 703 6107

67-b.jpg4aa71079-de5b-4839-be01-6e90901398a0.jpg216-b.jpg

haberfark.net

Bu haber toplam 3094 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum