Ödüllü duvar gazetesi

Ödüllü duvar gazetesi

Meram Belediyesi ile Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle ilköğretim öğrencilerine yönelik olarak “Engellilerin Yanında Engellere Karşıyız” konulu duvar gazetesi yarışması açıldı. Yarışmada derece alan takımlara toplam 2 bin 550 T

Meram ilçesindeki resmi ve özel tüm ilköğretim öğrencilerinin katılabileceği yarışmaya müracaatlar 10 Nisan 2010 tarihine kadar Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ne yapılacak.

Her okuldan en fazla 4’er takımın katılabileceği yarışmada gazeteler, 2 öğrenci ve 1 danışman öğretmen tarafından oluşacak takımlar tarafından hazırlanacak. Her öğrenci sadece 1 proje ile yarışmaya katılabilecek. Gazetelerde elektrikli, maketli ya da sesli her türlü materyal kullanılabilecek. 

Değerlendirme jürisi, Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından belirlenecek rehber öğretmenlerden oluşacak. Birinci olan takıma kişi başı 500’er TL olmak üzere toplam bin 500; ikinci olan takıma kişi başı 200’er olmak üzere toplam 600, 3. olan takıma da kişi başı 150’şer olmak üzere toplam 450 TL para ödülü verilecek. Ödül töreni 21 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 13.00’da Meram Belediyesi Konevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Ödül merasiminden sonra Meram Belediyesi ve Meram Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından sergi açılacak. Yarışmaya katılan bütün öğrencilere katılım sertifikası verilecek.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi, Meram Belediyesi’nin ile Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin adlı resmi web sitelerinde yer almaktadır. Ayrıcı ilçedeki tüm okullara gönderilen afiş ve CD’lerden de yararlanılabilir.

Bu haber toplam 1501 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim