Öğrenciler, kardeş okula yardımda bulundu

Öğrenciler, kardeş okula yardımda bulundu
Özel Enderun Liseleri, kardeş okulu olan Batman ilinin Gercüş ilçesine bağlı Hisar köyünde eğitim ve öğretim veren Hisar İlköğretim Okuluna yardım kampanyası başlattı

Öğrenciler kardeş okul seçtikleri Hisar İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim gören yardıma muhtaç öğrencilere yönelik yardım kampanyası öğrenciler arasında bayram havası oluşturdu.
Kitapları gönderen temsilciler, kıyafet göndermek için de çalışmaları başlattı. Okul Aile Birliği temsilcileri en yakın zamanda kıyafetlerinde yerine ulaşacağını dile getirdi.
Okul Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Lütfiye Eliş, konuyla ilgili olarak ise, “Belirlediğimiz kardeş okulumuz olan Hisar İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim gören yardıma muhtaç öğrencilere yönelik yardım kampanya düzenledik. Yardımlaşma ve dayanışma gibi olgular toplumu bir arada tutan temel taşlardan biridir. Türk milleti olarak bu yüce erdemleri taşıdığımızın en güzel örneklerinden biri de düzenlediğimiz bu yardım kampanyasında görmüş olduk. Yaptığımız yardım kampanyası sıkıntılarına deva olmasa da yalnız olmadıklarını, uzakta bir yerler de onları düşünen yürekler olduğunu hissettirdi. Bu duyarlılığı herkesin göstermesini temenni ederiz. Yardımın büyüğü küçüğü olmaz. Önemli olan imkanlarınız ölçüsünde elinizden gelenin en iyisini yaptığınıza inanmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.