Öğrencilerin Belediye Merakı

Öğrencilerin Belediye Merakı

Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

 

Okul Müdürü H. İbrahim Günden’in de hazır bulunduğu ziyarette öğrenciler okul bahçelerine altyapı, park ve yeşil alan konusunda Başkan Altay’dan destek isterken, belediyede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldılar.
 
Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu öğrencileri hem belediye çalışmaları hem de belediye çalışanları ile ilgili merak ettikleri her soruyu Başkan Altay’a yönelttiler. Soruları bir bir cevaplayan Başkan Altay, öğrencilerin topluma faydalı bireyler olması ve ideallerini gerçekleştirmeleri için iyi birer öğrenci olmaları gerektiğini söyledi.
 
Adnan Hadiye Sürmegöz İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencilerinin tamamı Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında Başkan Altay’dan belediyede yapılan çalışmalar ile belediye hizmetleri ve Selçuklu İlçesi hakkında bilgi aldılar. 
 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığa seçiminden başlayarak merak ettikleri her konuda çeşitli sorular yönelten öğrencilerin sorularına tek tek yanıt veren Başkan Altay, “Sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Sizin bu meraklı sorularınız ve öğrenme isteğiniz beni son derece memnun etti. Herkes görevini en iyi şekilde yapmalı, ben belediye başkanıyım ve bu ilçe için en iyisini yapmalıyım. Sizler öğrencisiniz ve derslerinizde başarılı olmak için çaba harcamalısınız. Bir idealiniz olmalı ve bu hedefe ulaşmak için çalışmalısınız. Çok çalışın, çünkü bu ülkenin size ihtiyacı var. Hayatınızda başarılı olabilmeniz için çok çalışmalı ve azimli olmalısınız. Ülkemizin çalışkan gençlere ihtiyacı var. Çocuklarımızın belediyeyi sorgulaması ve hizmetlerle ilgili fikir beyan etmesi bizi memnun etti. Kamu hizmetlerini sorgulamak hizmette kaliteyi artırmaktadır. Küçük-büyük herkesin hizmetlerle ilgili bilgi alması ve fikir beyan etmesi katılımcı kent yönetimi anlayışımız gereği belediyemizin hizmet kalitesini ve verimini artırmaktadır. Çocuklarımızı bu noktada yönlendiren eğitimcilerimize ve ziyarete gelen öğrencilere teşekkür ediyorum” dedi.
 
Öğrencilere belediye yayınlarından hediye eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Bu haber toplam 2217 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim