Okul öncesi eğitim seminerine yoğun ilgi

Okul öncesi eğitim seminerine yoğun ilgi
Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, okul öncesi öğretmeni ihtiyacının kadrolu veya sözleşmeli atanan öğretmenlerle giderilmemesi durumunda ücretli öğretmen olarak çalışma imkanı sağlayan okul öncesi eğitim seminerlerinin beşincisi önceki gün Selçuklu

Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Latif Kaya yaptığı açılış konuşmasında, “Beşincisini organize ettiğimiz okul öncesi öğretmenlik eğitim seminerine 204 kursiyerimiz başvurmuştur. 60 saatlik seminerimizi başarıyla tamamlayanlara sertifika verilecektir. Kursumuzda dersler cumartesi ve pazar günleri verilecektir” dedi.
Selçuklu Halk Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Kaleli de, “Vatandaşlarımızdan gelen talepler de göz önünde bulundurularak kurs sayısı ve çeşitliliği artırılarak çalışmalara devam edilecektir. Okul öncesi öğretmenlik eğitim semineri sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları kurs bitiminde yapılacak olan sınavdan sonra hemen verilecektir. Selçuklu Halk Eğitim Merkezi, hayat boyu öğrenme faaliyetlerini sürdürülmesi ve yaygınlaştırılması için kurum olarak özverili çalışmalarına devam edecektir” dedi. Selçuklu Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen okul öncesi öğretmenlik eğitim semineri, eğitmen Kıymet Kula’nın verdiği ilk dersle başladı. Seminer 16 Ekim 2011 tarihinde yapılacak olan sınav sonrası sona erecek. Okul öncesi eğitim seminerinin sertifikaları 16 Ekim 2011 Pazar günü saat: 13.30’da düzenlenecek törenle verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.