Önder İmam Hatipliler Derneği'nden Eğitime 23 Bin Kaynak Kitap Desteği

Önder İmam Hatipliler Derneği'nden Eğitime 23 Bin Kaynak Kitap Desteği

Önder İmam Hatipliler Derneği Aksaray'da bulunan İmam Hatip Okullarının tamamına tüm derslerden kaynak kitap desteğinde bulundu.

"Aksaray Önder Başkanı Kuddusi Bakar, "İlimizde bulunan 28 İmam Hatip Okulumuzun tamamının eğitimine destek amacıyla kaynak kitap desteğinde bulunduk.
Yaklaşık 5 yıldır yürütmekte olduğumuz kaynak kitap desteğimizi geçmiş yıllarda sadece lise düzeyinde yapmakta idik. Bu yıl çıtayı yükselterek İlimizdeki İmam Hatip Ortaokullarımızın 8'inci sınıf öğrencilerinin tamamına tüm derslerden Sınav Yayınlarının LGS’ye hazırlık kitaplarını ve İlimizdeki İmam Hatip Liselerimizin 12. Sınıf öğrencilerinin tamamına tüm derslerden yine Sınav Yayınlarının Üniversiteye hazırlık kitaplarını, toplam da 23 Bin kitabı Okul Müdürlerimiz aracılığıyla takdim ettik.
Pandemi sürecinde yapmış olduğumuz bu çalışmanın çocuklarımızın akademik başarısına ciddi katkı sağlayacağını ümit ediyorum. En güzel yatırım geleceğimizi emanet edeceğimiz Gençliğe yapılan yatırımdır. Onlar için ne yapsak azdır.
  Z kuşağı diye nitelendirdiğimiz gençlerle ilgilenmek/hemhal olmak/farklı metodlarla onları motive etmek bizim vazifemizdir. Unutmayalım “biz nasıl yaşarsak onlarda öyle yaşar.”
  Pandemi süreci hem sağlığımızı hem de ekonomimizi ciddi şekilde etkilemektedir. Yapmış olduğumuz bu çalışma Velilerimizi de kaynak kitap için harcama yapmaktan kurtarmış olacaktır. Okullarımıza/veli ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor başarılar diliyorum.
  
Bu vesileyle kitap dağıtım programımıza katılarak bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürümüz sn. Hacı Ömer Kartal’a, Din Öğretimi Şube Müdürümüz İbrahim Demirtaş’a, İlçe Şube Müdürlerimize, İmam Hatip Okul Müdürlerimize, Eğitime Destek Platformu Başkanımız Yusuf Kaya’ya, STK Başkanlarımıza ayrıca ev sahipliğinden dolayı Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Yasin Sır Hocama/ekibine şahsım ve İmam Hatip Camiamız adına teşekkür ederim.
  Ayrıca desteklerinden dolayı ÖNDER Genel Başkanımız sn. Kamber Çal’a şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım."

Bu haber toplam 1929 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim