Osman Özdemir: 1 puan aldığımız için mutluyuz

Osman Özdemir: 1 puan aldığımız için mutluyuz
Zor bir deplasmandan 1 puanla dönmenin önemli olduğunu ifade eden Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir “Böyle önemli bir deplasmanda kazandığımız pozisyonları gole çeviren taraf olmayı isterdik fakat olmadı.

 Yine de favori gösterilen Giresunspor deplasmanından bir puanla dönmek bizim için önemlidir” diye konuştu. Konyasporlu Selim, “Giresunspor deplasmanindan 3 puanla dönmek istiyorduk. Ancak karsılaşmaya tutuk başladık. İkinci yarı kendimizi toparladık fakat istediğimiz gol vurusunu yapamadık. Yine de gelecek maçlar için aldığımız bir puanın önemli olacağına inanıyorum” derken, Giresunsporlu futbolcu Şükrü ise iyi bir mücadele ortaya koymalarına rağmen istedikleri galibiyeti elde edemediklerini söyledi.

 KAYA: TEK EKSİĞİMİZ GOLDÜ

Giresunspor ise 11. haftada Konyaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde 0-0 kalarak bu sezon 7. beraberliğini aldı. Karsılaşma sonrası konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, ligde hak etmedikleri bir yerde bulunduklarını kaydederek “11. hafta sonunda 7. beraberliğimizi alarak 7 puana ulaştık. Bu ortaya koyduğumuz futbol ve mücadelenin sonunda hak etmediğimiz bir tablodur. Takim olarak şartlar ne olursa olsun futbolcularımız bizi mahcup etmedi. Konyaspor karsısında da oyunun her bölümünde üstünlüğümüz vardı. Bir çok gol pozisyonlar da bulduk fakat son vuruşları yapamadık. Bu haftaya dair gol hariç söyleyeceğimiz hiçbir olumsuzluk yoktur. Kazanmamız ve kazanabileceğimiz bir maçta 2 puan bıraktık” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.