“Oyunlarla” Büyüyorum!" Projesi Ulusal Kalite Etiketi alma yolunda

“Oyunlarla” Büyüyorum!" Projesi Ulusal Kalite Etiketi alma yolunda

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında da eTwinning projeleri devam ediyor.

Yurdun dört bir yanında köyünden kasabasına ilinden ilçesine binlerce öğretmen ve öğrenci eTwinning projelerinde yer alıyor. İşte bu projelerden biri de “Oyunlarla” Büyüyorum!" adlı proje. 

Kuruculuklarını Kütahya Şehit Selman Çelik İlkokulu’ndan Semih Çetin ve İstanbul Arnavutköy Ayazma İlkokulu’nda Sercan Kurt’un yaptığı projede; anasınıfı ve ilkokul öğrencileri, öğretmenlerinin rehberliğinde proje tabanlı öğrenme gerçekleştirerek, eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşıyor.

Ülkemizden 10 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen proje, geleneksel oyunlarımız ile kültürel devamlılığı, bahçe oyunları ile öğrencilerin sosyalleşmelerini sağlama, kağıt-kalem oyunları ve akıl-zeka oyunları ile analiz, sentez ve değerlendirme gibi üst düzey zihinsel becerilerini geliştirme, çok yönlü düşünme, planlı olma gibi birçok olumlu özellikleri kazanan bireyler olması amaçlandı. 

Projeyi sosyal medya ve blogger hesaplarından takip edebilir ve arama motorlarından tarattırıp proje web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Öğrenci ve veliler tarafından da olumlu karşılanan proje Ulusal Kalite Etiketi alma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Projenin kurucuları başta Semih Çetin ve Sercan Kurt olmak üzere; proje ortakları Ayşegül Başar, Cennet Gülden Diler, Hüseyin Başkaya, Nilgün Öztürkoğlu, Hediye Aktaş, Nihan Salur, Şeyhmus Karaman ve Sümeyye Rabia Çetin öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. haberfark.net

12738cf6-a8e0-4310-82a4-3476a3d63a4e.jpg35f73059-0d4f-433b-b798-1e4baeb78f69-003.jpg

Bu haber toplam 1500 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim