Özel Gençlik’te Bücürük Pazarı

Özel Gençlik’te Bücürük Pazarı
Özel Gençlik İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine alışveriş ve sorumluluk bilinci kazandırmak amacıyla Geleneksel Gençlik Bücürük Semt Pazarı’nı düzenledi.

Miniklerimizin ‘Toplumsal Yaşamdaki‘ mesleklere ait sorumlulukları öğrenebilmesi ve  ‘Yerli Malı Haftasının’ önemini kavrayabilmeleri amacıyla davetlilerin katılımıyla gerçekleşen Bücürük Semt Pazarı açılışını Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Turşucu ve Okul Müdürü Ayhan Yolcu birlikte yaptı.
Öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlayacak etkinliğin malzemeleri, stantları öğrenciler ve anneleri tarafından özenle hazırlandı. Büyük bir heyecanla tezgâhların başına geçen minikler, gösterdikleri performansla pazarcılara taş çıkarttı. Unutulmaz anların yaşandığı etkinlik, renkli görüntülere de sahne oldu. Bazı öğrencilerin sattıkları malzemeleri satmaya kıyamaması ve müşterilerine satmamak için ağlamaları, sattıkları malzemelerden dayanamayarak bol bol yemeleri görülmeye değerdi. Malzemelerini satmak için söyledikleri tekerleme ve sloganlar davetlerin beğenisini kazandı.
Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muharrem Turşucu, Okul Müdürü Ayhan Yolcu, anasınıfı öğretmenleri Aliye Duman ve Fatma Nur Edirneligil, yapılan etkinlikle öğrencilerin eğitimlerine sağladıkları katkı ve katılımları için tüm velilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.