Özel Gençlikte kitlesel başarı

Özel Gençlikte kitlesel başarı
Eğitimde Konya’nın gururu olmaya devam eden Özel Gençlik İlköğretim Okulu Seviye Belirleme Sınavı’nda da (SBS) göz kamaştırıcı kitlesel bir başarıya imza attı.

Özel Gençlik İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Elif Beyza Ercan tüm sorulara doğru cevap vererek tam puan aldı. Kalitesi tescilli bir okul olan Özel Gençlik İlköğretim Okulu 8.sınıf öğrencileri, SBS sonuçlarına göre kitlesel başarı da 443,79 genel puan ortalamasıyla ulaşılması zor bir başarıya imza attı. Bununla birlikte öğrencilerinin yüzde 41’ini Konya genelinde ilk 1000’e sokarak eğitimde kalitesini de kanıtlamış oldu.

Özel Genlik İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Yolcu, “Eğitimde verdiğimiz emeklerin ve yaptığımız çalışmaların karşılığını almak bizi çok mutlu etmiştir. Özel Gençlik İlköğretim Okulu bundan sonrada da başarı çıtasını hep yukarıya çıkaracaktır. Bu başarıda eğitim kadromuzun kalitesi de ortaya çıkmıştır. Yılın Kaliteli Okulu Türkiye 2.’si olan okulumuz kalite yönetimi çalışmalarının doğal sonucu olan akademik yönden de kitlesel başarıyı elde etmesi, başarmanın tesadüf olamayacağını ispatlamıştır” dedi. Okul Müdürü Ayhan Yolcu, emeği geçen mesai arkadaşlarına, bu başarıyı kazandıran öğrencilere ve velilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.