Özel İdareden eğitime tam destek

Özel İdareden eğitime tam destek

İl Genel Meclisi Milli Eğitim Komisyonu, Nisan ayı çalışmalarını tamamladı. Komisyon, 6 İlçede yaptığı incelemede okulların eksiklerini tespit etti.

 

İl Genel Meclisi Milli Eğitim Komisyonu, Meclis üyelerinin bölgelerindeki okullarda bulunan eksiklere yönelik önergelerini yerinde incelemek üzere Beyşehir, Seydişehir, Tuzlukçu, Ilgın, Çumra ve Cihanbeyli’ye gitti. Mustafa Kaçar Başkanlığı’ndaki Milli Eğitim Komisyonu üyeleri Fikret Seyfi Kaçar, Turan Peker, Hayri Ak ve Hilmi Afacan okulları inceleyerek, okul müdürleri ve bölgelerin yerel yöneticilerinden ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Meclis’in Nisan ayı toplantısında verilen önergeler doğrultusunda talep edilen ihtiyaçları tek tek yerinde inceleyen Komisyon Başkanı Mustafa Kaçar, “Komisyon üyelerimizle birlikte yaptığımız incelemelerin sonuçlarını rapor haline getirerek, Mayıs ayı toplantısında Meclisimize sunacağız. Bu çalışmaların eğitime katkı sağlamasını temenni ediyoruz” dedi.

Çalışmaları esnasında kendilerine yardımcı olan yerel yöneticilere ve okul idarecilerine de teşekkür eden Kaçar, eğitim adına yaptıkları çalışmaların bundan sonra da devam edeceğini kaydetti.

Bu haber toplam 1421 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim