Perez: Kan değişikliği takımlara yararlı olur

Perez: Kan değişikliği takımlara yararlı olur
Konyaspor’un İspanyol oyuncusu Alvaro Mejia Perez, ligde artık çok kritik haftalara girdiklerini ve özellikle de iç sahada oynayacakları maçlarda puan kaybı yaşamak istemediklerini belirtirken, İstanbul
Kartal’ın İspanyol oyuncusu Alvaro Mejia Perez, ligde artık çok kritik haftalara girdiklerini ve özellikle de iç sahada oynayacakları maçlarda puan kaybı yaşamak istemediklerini belirtirken, İstanbul Belediye karşılaşmasını kazanarak çıkışa geçeceklerine inandığını söyledi.
İspanyol Alvaro Mejia Perez, takımda yaşanan teknik heyet değişikliği ile ilgili olarak, "Nedenlerini bilemiyorum ama her zaman teknik direktör değişiklikleri takımlara faydalı olur. Umarım bizim adımıza da böyle olumlu bir gelişme yaşanır. Yeni hocamıza başarılar diliyorum" derken, Konyaspor'un artık iç sahada puan kaybı yaşamaması gerektiğini belirterek, şunları söyledi: "Özellikle iç sahada oynadığımız maçlarda puan kaybına tahammülümüz yok. Son hafta direkt rakiplerimizden birine karşı deplasmanda aldığımız yenilgi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maçı iki kat daha önemli hale getirdi. Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Galip gelerek kötü gidişimize son vermek ve çıkışa geçmek istiyoruz..."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.