PKK'nın Karadeniz'deki terörist timi ilk kez görüntülendi!

PKK'nın Karadeniz'deki terörist timi ilk kez görüntülendi!

Terör örgütü PKK'nın Karadeniz grubunda yer alan bir teröristin teslim olmasıyla, bölgedeki eylem gruplarına ait fotoğraflar ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'nın Karadeniz grubunda yer alan bir teröristin teslim olmasıyla, bölgedeki eylem gruplarına ait fotoğraflar ortaya çıktı. Sabah'tan Ulaş Uğraş Özdemir'in haberine göre fotoğraflarda, bölgedeki teröristlerin kamp kurup, yemek yaptıkları, hatta futbol oynadıkları görülüyor. Teröristleri etkisiz hale getirmek için "Hayalet Tim" adı verilen 40 kişilik bordo bereli ekip bölgede iz sürüyor.

BORDO BERELİLER İZ SÜRÜYOR

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kastamonu mitinginden dönen polis konvoyuna Ilgaz Dağı'nda düzenlenen saldırının ardından PKK'nın Karadeniz Bölgesi'ndeki yapılanmasına karşı "kırmızı alarm" verildi. Başlatılan operasyonda bölgedeki güvenlik güçlerine, Ankara'dan "Hayalet Tim" adını taşıyan 40 kişilik bordo bereli ekip de katıldı. Birlik, küçük gruplar halinde Giresun, Ordu, Trabzon, Tokat, Kastamonu ve Gümüşhane kırsalına dağıldı. Operasyonların özellikle Giresun kırsalında yoğunlaştığı belirtildi. Karadeniz grubundaki teröristlerin fotoğrafları, aynı grup içinde yer alan ve geçen ay güvenlik güçlerine teslim olan bir teröristin makinesinden elde edildi.

ESKİ BÖLGE SORUMLUSU DA VAR

Aralarında 3 de kadın teröristin bulunduğu gruptan fotoğraf karelerine yansıyan teröristlerden biri ise özellikle dikkat çekiyor. Bu kişi, geçen yıl 28 Haziran'da Şebinkarahisar'da çıkan çatışmada öldürülen, "Pale Mardin" kod adlı sözde bölge sorumlusu Resul Akbulut. Pale Mardin'in çantasından çıkan dokümanlarda, eylemler için hazırlanan krokiler bulunduğu ortaya çıkmıştı. medyafaresi

Bu haber toplam 1392 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.