Play-Off mesaisi başladı

Play-Off mesaisi başladı
Konya Şekerspor, bitime 1 hafta kala şampiyonluğu kaçırdı. Ligi 2. sırada tamamlamayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip Bank Asya Ligine yükselmek için Play-Off maçları oynayacak

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bitime 1 hafta kala şampiyonluğu kaçırdı.  Ligi 2. sırada tamamlamayı garantileyen yeşil-beyazlı ekip Bank Asya Ligine yükselmek için Play-Off maçları oynayacak. Spor Toto 2. Lig'den Bank Asya 1. Lig'e yükselecek 3. ve son takım Mayıs ayında oynanacak Play-Off maçları sonucunda belli olacak. Spor Toto 2. Lig Play-Off maçları, Beyaz Grubu 2, 3, 4, 5'inci sırada bitiren takımlar ile Kırmızı Grup'un 2, 3, 4 ve 5'incilerinin katılımı ile toplam 8 takım arasında oynanacak. Eleme usulü ile oynanacak Play-Off maçları sonucunda finali kazanan ekip, Bank Asya 1.Lig'e yükselecek.

33. hafta sonrasında 67 puana ulaşan yeşil-beyazlılar, 71 puanlı Elazığ’ın bir sıra gerisinde ligi bitirmiş oldu. Alınan bu sonuçların ardından Elazığspor, Bank Asya 1. Ligi’ne direk katılma hakkı elde ederken, temsilcimiz Şekerspor ise Bank Asya 1. Lig umudunu Play-Off’ta sürdürecek. Grup maçlarını Ofspor deplasmanında tamamlayacak olan Torku Şekerspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı çalışma ile başladı. Sakat futbolcusu bulunmayan temsilcimizde 7 oyuncu kart cezalısı durumuna düştü.

Bu oyuncular Ofspor maçında forma giyemeyecek. Çanakkale maçı öncesinde sınırda bulunan Erman Özcan, Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Muhammet Reis, Ömer Ali Şahiner ve Sedat Yeşilkaya gördükleri sarı kartlarla ligin son maçında yer almayacak. Play-Off maçları öncesinde önemli futbolcularının ceza sınırında olması nedeni ile sıkıntı yaşama ihtimali olan yeşil-beyazlılarda böylece Play-Off’a cezalı oyuncu götürme ihtimali azalmış oldu. Temsilcimizde son maça sadece Serdar Akdoğan sınırda giren isim oldu. Serdar, Ofspor maçında sarı kart gördüğü takdirde Play-Off maçında yerini alamayacak.  

ŞAMPİYONLAR KUPALARINI ALDI

Spor Toto 2. Lig'de 2010-2011 sezonunun sona ermesine 1 hafta kala Beyaz Grup lideri Göztepe A.Ş. ve Kırmız Grup lideri Elazığspor, Bank Asya 1. Lig'e yükselmeye hak kazandı.

33. hafta karşılaşmasında Çankırı Belediyespor'u 2-0 yenen Göztepe A.Ş.'ye kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener verdi. Kendi sahasındaki maçta Şanlıurfaspor'u 3-0 yenerek Bank Asya 1.Lig'e yükselen Elazığspor'a da kupasını TFF Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Özerten verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.