Poljac unutulmuyor

Poljac unutulmuyor
Konyasporda forma giyerken trafik kazası geçiren Norveçli oyuncusu Branimir Poljac unutulmuyor. Belçika ve Hollanda da yaşayan gurbetçi 9 Konyaspor taraftarı Poljacı evinde ziyaret etti

Belçika ve Hollanda'da yaşayan 9 Konyaspor taraftarı, geçen sezon Konyaspor futbol takımında forma giyerken geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını tekerlekli sandalyede sürdüren Branimir Poljac'ı, Norveç'in Oslo kentinde ziyaret etti.Hollanda ve Belçika'da yaşayan Konyaspor taraftarları Ebubekir Akça, Ali Erdoğan, Burak Bereketoğlu, Erkan Özer, Alpay Özcan, Hızır Can, Atilla Sarı, Mustafa Ak ve Rahman Akça, Norveç'e giderek Oslo kentinde, 2 Nisan 2010'da Konya'da geçirdiği trafik kazası sonrasında felç olan ve fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci devam eden Konyasporlu Branimir Poljac ile görüştü.Çok sevdiği Konyasor'un taraftarlarını karşısında görünce mutluluğunu gizleyemeyen Poljac, gönül verdiği takımın ligde kötü günler yaşamasına çok üzüldüğünü söyledi.
Konyaspor'u ve Konya'yı unutamadığını kaydeden Poljac, hızla iyileşme yolunda olduğunu ve unutamadığı Konya'ya yeniden gelerek dostlarını ziyaret edeceğini dile getirdi.
Poljac, 2 Nisan'da geçirdiği trafik kazasında kol ve bacakları felç olunca yeşil sahalardan ayrılmak zorunda kalmıştı.
En son 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1. Lig'in 28. haftasındaki Kocaelispor maçında Konyaspor formasını giyen Poljac, kaza sonrası tedavisi için ülkesine dönmüştü. Poljac, Konyaspor'un ligdeki son 6 maçında ve Yükselme Grubu maçlarında da yer alamamıştı.
Konyaspor'un yöneticileri, 18 Temmuz 2010'da şampiyonluk kupası ve primini, Norveçli futbolcuya teslim etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.