Radara Bu Kez Kaldırım İşgalleri Takıldı
Eskil Merkez Mahallesi Celil Yolu üzerinde, Meyil Apartmanı yanında bulunan kaldırımların bir firma tarafından onlarca tarım makinesiyle işgal edildiği görüldü.
Yüzlerce metre uzunluğundaki kaldırımın tarım makineleriyle kapatılması, özellikle yayaların, öğrencilerin ve ailelerin güvenliğini tehlikeye atıyor. Yayalar kaldırımı kullanamaz hale gelirken, yolun içerisine yürümek zorunda kalıyor. Bu durum, olası trafik kazalarına davetiye çıkarıyor.
“Kaldırımlar halkındır, işgal edilemez!”
Kaldırımlar; çocukların, yaşlıların, engellilerin ve tüm vatandaşların güvenli şekilde ulaşımını sağlamak için yapılan kamusal alanlardır. Ancak Celil Yolu’nda yaşanan bu manzara, Eskil halkının tepkisini çekti.
Vatandaşlar şu soruları yöneltiyor:
Belediyenin bu işgallerden haberi yok mu?
Neden denetim yapılmıyor?
Kamu malına yönelik bu işgale kim dur diyecek?
Sosyal medyada da gündem olan olay sonrası birçok kullanıcı, yorumlarıyla tepkisini dile getirdi. haberfark.net
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.