Rahime Tümer Hayatını Kaybetti
Yayınlanma:
Yeşiltömek köyü sakinlerinden Rahime Tümer, bir süredir tedavi gördüğü Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.
Hastanedeki Tedavi Süreci
Yeşiltömek köyü sakinlerinden, Kamil Tümer’in eşi Rahime Tümer, yaklaşık 10 gündür Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kanser tedavisi görüyordu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Tümer, yaşam mücadelesini kaybetti.
Köyünde Defnedilecek
Merhumenin cenazesinin yarın Yeşiltömek köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Cenaze namazının saatinin netleşmesinin ardından kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.
Taziye Mesajı
Rahime Tümer’in vefatı, ailesi ve yakınları başta olmak üzere Yeşiltömek köyünde büyük üzüntüye neden oldu.
Merhumeye Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. haberfark.net
Eskil
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.