Recep Çelen'den açıklama, "Ben Adayım"

Recep Çelen'den açıklama, "Ben Adayım"
Eskil MHP belediye başkan aday adayı Recep Çelen sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hakkında yapılan söylentilere açıklık getirdi.

Eskil Belediye Başkan Aday Adayı Recep Çelen yaptığı açıklamada, "Değerli Hemşerilerim; Kamuoyunda çıkarılan kasıtlı ya da kulaktan duyma bazı söylentiler üzerine böyle bir açıklama gereği duydum.
1-Ben belediye başkan adayıyım, herhangi birinin yardımcısı olacağım söylentileri asılsızdır.

2-Güya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne oynuyormuşum, külliyen yalan, eğer istesem yıllar önceden olurdum, istesem hala da olurum. Kısacası ben tek makama talibim, o da Eskil Belediye Başkanlığı, bu böyle biline... Bir çift sözüm de, masa başında kapalı mekanlarda oturup da; 'Recep Çelen iyidir bu işi de çok güzel yapar, ammaaa oyu yok' diyenlere; Çıkın esnaflara, kenar mahallelere, köylere hele bir inin bakalım, ne kadar yanıldığınızı anlayacaksınız... Sizin kapısının önünden bile geçmediğiniz garibanların, öksüz yetimlerin, engelli vatandaşlarımızın, hastanede yatan hemşerilerimin, Aksaray'da eğitimle ilgili her türlü sorununun çözümünde Eskilli çocuklarımızın yanında ben vardım ve hala da yanlarındayım...Saygılarımla." diye konuştu. haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum