Rektör Acar'dan Başkan Yazgı'ya ziyaret

Rektör Acar'dan Başkan Yazgı'ya ziyaret

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Bayram münasebetiyle Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret eden ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, Aksaray Üniversitesinin durumunu değerlendirmesini yaptı. 2006 yılında kurulan Aksaray Üniversitesinin, kendi alanında ve son 15 yılda kurulan devlet üniversiteleri arasında birinci olduğunu aktardı.

 18.000'in üzerinde öğrencinin akademik öğrenimi tamamladığı Aksaray Üniversitesi, fiziki alt yapısı, öğrencileri ve akademisyenlerin başarısıyla son yıllarda adından söz ettirmeye başlarken;  tarım ve sanayinin yanında yerel yönetimlere de bilimsel çalışmalarla destek veriyor. Başkan Haluk Şahin Yazgı ve Rektör Mustafa Acar; Aksaray Üniversitesinin daha iyi bir noktaya gelebilmesi adına fikir alışverişinde bulundular.

 "Üniversitemiz sürekli gelişip büyüyor’ diyen Yazgı, “Şehrimizin dinamiklerinden olan üniversitemiz her gecen gün gelişerek büyüyor. Yeni açılan fakültelerle Üniversitenin şehre yaptığı kazanımları arttı. Geçmiş dönemlerde ulaşım sorununu çözdük. Öğrencilerin yoğun olarak kullandığı toplu ulaşım araçlarında herhangi bir aksaklığa izin vermeyeceğiz, öğrencilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz.” diye konuştu.

 Sohbet havasında devam eden görüşme sonunda Başkan Yazgı ile Rektör Acar birbirlerinin bayramlarını tebrik edip bütün milletimize sağlık ve esenlikler dilediler...

Bu haber toplam 1493 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim