Rektör Okudan, Marka Değerimiz Artıyor

Rektör Okudan, Marka Değerimiz Artıyor
Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan ile Tayland Surin Rajabhat Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Ahcara Phanurat, iki üniversite arasında bilimsel ve kültürel değişim programlarını ilerletmek, işbirliğini artırmak amacıyla protokol imzaladı

       İmza töreninde konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, “Kalite değerimiz arttıkça Batıdan Doğuya Dünya’nın birçok üniversitesinden işbirliği anlaşması için teklifler alıyoruz. Bu aynı zamanda marka değerimizin de arttığını gösteriyor.” dedi. 

        Prof. Dr. Süleyman Okudan’ı makamında ziyaret eden Doç. Dr. Ahcara Phanurat ile beraberindeki heyet, Selçuk Üniversitesi ile işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Selçuk Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Mızrak ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç.Dr. Önder Kutlu’nun da bulunduğu ziyarette 2010-2011 akademik yılında uygulanacak işbirliği protokolünün ayrıntıları da konuşuldu.

   

“Hedefimiz dünya üniversitesi olmak”

     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Okudan, “Kalite değerimiz arttıkça Batıdan Doğuya Dünya’nın birçok üniversitesinden işbirliği anlaşması için teklifler alıyoruz. Seçici davranarak bunlardan bir kısmını değerlendirmeye alıyoruz. Bu aynı zamanda marka değerimizin de arttığını gösteriyor. Sosyal ve bilimsel alanda yaptığımız bu anlaşmalar üniversitemize çok şey katıyor. Tayland’ın en büyük üniversitelerinden Surin Rajabhat Üniversitesi ile yaptığımız akademik ve sosyal içerikli anlaşma her iki üniversite ve ülke açısından oldukça önem taşıyor. Selçuk Üniversitesi olarak hedefimiz Dünya üniversitesi olmak. Bu hedefimize de adım adım ilerliyoruz.”  dedi.

       “Kendimizi şanslı hissediyoruz”

Surin Rajabhat Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Ahcara Phanurat ise Selçuk Üniversitesi’nde çok sıcak karşılandıklarını belirterek, “Buraya 25 kişilik bir ekiple geldik. Bahar Şenlikleri’nde ayrı bir heyecan yaşadık. Bu ziyaret sırasında yaptığımız işbirliği ile iki üniversite arasında kültür ve eğitim alanında değişimler gerçekleştireceğiz Böylesine değerli ve önemli bir üniversite ile işbirliği yaptığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz.” diye konuştu.

 

            Rektör Okudan ile Doç. Dr. Phanurat, daha sonra karşılıklı işbirliği protokolünü imzaladı. İmza töreninin ardından Doç. Dr. Phanurat, Prof. Dr. Okudan’a çeşitli hediyeler verirken, Okudan da heyet üyelerine çini tabak armağan etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.