Sahada yumruklar konuştu!

Sahada yumruklar konuştu!
Amatör küme karşılaşması sonrasında kavga çıktı.

Kütahya 1. Amatör kümede kalma mücadelesi veren Yenidoğanspor-Genç SHÇEKspor karşılaşması sonrasında saha karıştı. Maçın bitimi ile saha içine giren Yenidoğansporlu cezalı futbolcu polise saldırırken, bir başka oyuncu ise rakip futbolcuyu darp ederek hastanelik etti. Aynı gün oynanan Büyük Sakaspor-Seramikspor maçında çıkan olaylarda yine futbolcular birbirine girerken, her iki takımdan 9 futbolcu ve kırmızı kart gördü.

Kütahya 1. Amatör kümede kalma mücadelesi veren Yenidoğanspor-Genç SHÇEK spor Asım alkış sahasında karşı karşıya geldi. Saat 12.00'da başlayan karşılaşma gergin bir ortamda geçerken maç sonunda kavga çıktı. Hakemin son düdüğü ile Yenidoğansporlu futbolcu Emek G ile Genç SHÇEKsporlu futbolcular arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönüşürken, SHÇEKsporlu bir futbolcunun burnu kırıldı. Bu sırada Polis barikatını açmak isteyen Yenidoğansporlu cezalı bir oyuncu Ümit S. barikatı geçemeyince polise saldırdı. Olay sonrasında iki kişi gözaltına alınırken, bir futbolcu hastaneye kaldırıldı. Karşılaşma 6-1 SHEÇEKsporun üstünlüğü ile sona ererken Yenidoğanspor 2. Kümeye düştü.

Aynı gün meydana gelen bir başka karşılaşmada ise Seramikspor ile Büyük Sakaspor maçında futbolcular arasında çıkan tartışmaya kavgaya dönüştü. Futbolcuları kulüp yöneticileri ve polis ekipleri ayırırken, tartışma soyunma odalarında da devam etti. Karşılaşmada Seramikspordan 5, Büyük Sakaspordan 4 futbolcu kırmızı kart gördü. Maç 1-1 sona erdi.

Mehmet Yaylıoğlu / KÜTAHYA AHT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.