Sanlav Eskil;den kim aday olursa onun arkasındayız

Sanlav  Eskil;den kim aday olursa onun arkasındayız
Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi Eskilli Milletvekili Adayı tartışmalarına Demokrat Parti (DP) Eskil İlçe Başkanı Mustafa Sanlav’da katıldı.

 Sanlav, ”Kazanabilecek pozisyondan Eskil’den kim aday olursa İlçe Teşkilatı olarak onun arkasındayız” dedi.

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Eskilli Milletvekili Adayı tartışmasına Demokrat Parti (DP) Eskil İlçe Başkanı Mustafa Sanlav da katıldı.

Eskil’in Aksaray’ın en büyük ikinci ilçesi olduğunu kaydeden Sanlav, “16 Bin nüfusu ile Eskil; birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır hadisini bu seçimde hayata geçirerek hep birlikte el ele vererek ortak aday çıkarmalı ve ilçemizden bir ismi parti farkı gözetmeden Meclis’e göndermeli, bu birliktelik yıllardır süren ikilik söylemini de sona erdirecektir. Öyle ki Sayın Şerafettin Meral aday olsun Sayın Necati Belgemen onu destekleyebilmeli; Sayın Belgemen aday olsun Sayın Meral onu destekleyebilmeli. Yani tüm ilçe halkı olarak geçmişe sünger çekip beyaz bir sayfa açmalıyız.” dedi.

DP İlçe Teşkilatı olarak bu birlikteliğe önayak olmaya hazır olduklarını kaydeden Sanlav, “Bizler İlçe Teşkilatı olarak hiçbir siyasi ikbalin peşinde koşmadan önce memleketim diyerek  hareket etmeye hazırız. Burada destekleme kıstaslarımız aday olacak ismin Ak Parti’den ilk 3 sıra içinde, MHP  ve  CHP’de ise birinci sıradan aday olması durumunda parti ve isim ayrımı yapmadan desteklemeye hazırız.” Şeklinde konuştu.

Haberfark.net aracılığıyla tüm Eskillilere destek çağrısında bulunan Sanlav sözlerini şöyle tamamladı. “Eskil’in bir köyü kadar bile olmayan yerlerden aday adayları çıkıyor cesurca ben adayım diyor, neden bizim adayımız olmasın? Artık yeter 2011 seçimleri Eskil için devrim niteliğinde olmalı. Eskil bağrından kopan bir ismi Meclis’e göndermeli. Burada hiçbir isim ve parti ayrımına gitmiyorum. Yeter ki memleketimizden bir isim Meclis’e gitsin. Eskil’de bu görevi başarı ile yürütecek çok sayıda ismin olduğuna inanıyorum. Necip Eskil halkının bu noktada üzerimize düşeni ziyadesi ile yapacağına inancım tamdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum