SBS'ye Kaşgarlı Mahmut damgası

SBS'ye Kaşgarlı Mahmut damgası

2010 yılı SBS sonuçlarına göre Selçuklu Kaşgarlı Mahmut İlköğretim Okulu Konya ili merkez ve ilçelerinde bulunan tüm resmi ilköğretim okulları sıralamasında Selçuklu’da 1. sırada Konya da 5. Sırada yer alarak büyük bir başarıya imza attı.

Fen Liselerine 5, Sosyal Bilimler Lisesine 2, Anadolu Öğretmen Liselerine 7, Anadolu liselerine 35, Anadolu Teknik ve Meslek Liselerine 18 öğrenci olmak üzere toplam 67 öğrenci 1. Yerleştirmede yerleşerek mezun öğrencilerin %50’si yerleşme başarısını göstermiştir.

Bu başarının sırrı ekip çalışması olduğunu belirten okul yönetimi bu başarıya emeği geçen ve bizlere maddi ve manevi desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil ŞAHİN Bey’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KOCA Bey’e Okulumuz İdareci ve Öğretmen arkadaşlarımıza, öğrenci velilerimize ve bilhassa desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Okul Aile Birliği Başkanımız Mevlüt PİRE Bey’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz diyen okul yönetimi gelecek yıllarda bu başarımızı daha üst seviyelere çıkaracağımıza yürekten inanıyoruz şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 3456 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim