Şehit Polisimiz Muhammet Uz'un katil zanlısı yakalandı

Şehit Polisimiz Muhammet Uz'un katil zanlısı yakalandı

Ankara'da iki yıl önce kız kaçırma meselesi yüzünden başlayan kavga nedeniyle olaya müdahale eden Eskil Çağlak Nüfusuna kayıtlı Polis Memuru Muhammed Uz şehit olmuştu.

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma olayının devamında bir kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan zanlı hastaneye götürülürken, hastane önünde bekleyen iki kişinin zanlıyı hedef alarak ateş açması sonucu Eskil Çağlaklı Polis Memuru Muhammet Uz şehit olmuş, bir polis memuru ile bir zanlı yaralanmıştı.

Kan davasına dönen kız kaçırma olayının ardından Emniyet güçleri soruşturmayı derinleştirerek adana ve şanlıurfa da iki zanlıya ulaştı. Adana polisi zanlıların yerini tespit ettikten sonra Şanlıurfa İl Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleriyle ortaklaşa düzenlediği operasyonla ağabey ile kardeş olan iki kişiyi yakaladı.

Adana'ya getirilen ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan zanlılardan üzerinde sahte kimlik çıkan Abdullah Genç'in 2017 yılında Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde rahatsızlanan zanlıyı hastaneye getirirken çıkan silahlı çatışmada polis memuru Muhammet Uz ve Fatih Sevin'in şehit edilmesi olayının faili olduğu ortaya çıktı.
Zanlılar çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı. sultanhani.gen.tr

Bu haber toplam 3771 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.